mandag 21. juli 2014

Elgskinn

Finnskog Skinn AS har som målsetting å ivareta norske elghuder, og videreforedle disse. Våre elgskinn spesialsorteres for å tilpasses de forskjellige produkter. Dette gir hvert produkt sitt spesielle særpreg. Hudene anilingarves, slik at små rifter og arr som naturen har gitt, naturlig vil komme frem.


Elgskinn

Ventetida kan bli 2-månadar frå registrering hjå oss. I motsetning til skinn fra storfe, holder elgskinn seg like mykt ved vask. Andre skinntyper som brukes i vernebekledning er nærmest ikke vaskbart fordi det blir stivt og ukomfortabelt å bruke. Skinnet til elgen har den beste kvaliteten i begynnelsen av den artiske vinteren, og det er skinn i fra denne årstiden vi benytter. Elgskinn har fra naturens side fantastiske egenskaper.


I dag med ein årsproduksjon på over 70. Varmt og godt sitteunderlag av elgskinn for bruk ute i naturen. Egner seg utmerket til vinterbruk da det ikke trekker til seg like mye fuktighet som andre. Vi tilbyr skinn, huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming.


Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Vi har alle annonserte varer på lager. Elghudene som brukes i fremstillingen av våre produkter kommer fra de store skogtraktene i Hedmark som kalles Finnskogene.


De bearbeides deretter på et av de garveriene i Norden som har lengst erfaring med garving av helghuder, og resultatet er et enestående skinn som er mykere og mer livfullt enn noe annet. Flott elgskinn til vegg og dekorasjon. Nettsiden til Jerven AS. Elgskinnene er store og flotte til å henge på vegg og på gulv som dekorasjonsskinn. Skinnene er av høy kvalitet og er ferdig beredte.


Elgskinn

Pent skinn som vil gjøre seg godt på en hvilken som helst vegg. Eller vil du ta det til uteplassen. Elgen snøst lite, men må oppbevares tørt og luftig.


Skinnet kommer fra elg felt av lokale jaktlag, og kan ha merker etter et liv i skogen. Dette kan være arr fra rifter, kutt og insekter. Selges kun som halve skinn (en side) i variable størrelse. Børgefjell Skinn, Limingen.


Elgskinn

Norskproduserte kvalitetsprodukter av elgskinn. Salting av skinnene er første ledd i beredningen. Det må gjøres straks. Topaz of Norway har levert skotøy laget med utmerket håndverk, kvalitetsmaterialer og et lett gjenkjennelig design til kampen mot den kalde norske vinteren i over.


Vennligst opplys str. Du må logge inn for å fortsette. Blant våre hansker for damer kan man velge mellom hjorteskinn og elgskinn , begge meget behagelige og myke.


Av votter for damer har vi to modeller der den ene er av elgskinn og den andre med acrylpels. Elgskinnene kjøper Industriskinn fra et garveri i Finlan som samler inn elgskinn både i Finlan Sverige og Norge. Vi bistår med logistikken i Norge og jobber med å utvikle Trysil som en hovednode for innsamling av elgskinn i Norge, sier Hellandsjø.


Kan du tenke deg å starte egen bedrift i Trysil innenfor videreforedling av elgskinn til privatmarkedet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg