torsdag 3. juli 2014

Tavlemaling jotun

På utkikk etter jotun tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Mal en tavle direkte på veggen. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet.


Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv.

En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste. Minst timer mellom strøkene.


La tørke minst timer før påføring av toppsjikt. Malevertøy rengjøres umiddelbart med vann. ML dekker ca 5M² per strøk.


Pass på å røre godt i boksen underveis i arbeidet, for å unngå at magnetpartiklene synker til bunnen.

Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater. Malingen er vannbasert, tilnærmet luktfri og tørker raskt. Test på et lite synlig felt først, for å sjekke kompatibilitet og resultat.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Fin under fototapet eller tavlemaling.


Sugende overflater bør grunnes. Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vi har innemaling og sparkel til alle behov. Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til.


Det er også mange som maler over magnetmalingen med tavlemaling , noe som skal fungere veldig bra. Da får man en oppslagstavle man både kan skrive og henge ting på. Andre produsenter av magnetmaling er blant annet Beckers og Flügger. Dersom du skal ha magnetmaling f.

Du kan også male en hel vegg med magnetisk maling, og enten beholde den i malingens farge eller overmale den med annen veggmaling i ønsket farge. Først tre strøk med magnetmaling. Dessverre ble det så ruglete at det ikke ble pent da jeg malte med tavlemaling over. Magnetmaling kan også brukes under fototapet eller tavlemaling.


Det endte med at jeg helsparklet veggen med et tynt lag, slik at sparkelmassen fylte ut mellom ruglene. Deretter malte jeg faktisk med Jotun Pure Color som ga en mye finere overflate enn tavlemalingen jeg brukte først. Det finnes også en rekke andre alternativer for deg som ønsker å oppfordre til tagging, eller bruke veggen som tavle - helt uten å måtte spikre. Jotun LADY svarer: Hei Cecilie, takk for bilde - sååå lekkert det har blitt! Tavlemaling er et annet alternativ for dem som liker å tegne på veggen.


Det var gøy å se :) Jeg kjenner ikke til om tavlemaling kan blandes i alle farger. Jotun har ikke tavlemaling , så her kan vi ikke gi noen fargetrygghet-garanti. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Jeg ble anbefalt og bruke Jotun Lady sin Pure Color supermatt 01. Det blir visst brukt i barnehager nå.


Nesten luktfri og lite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg