mandag 7. juli 2014

Ramme 20 x 25

Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Hos oss finner du fotorammer i flere ulike størrelser. Her har vi samlet de rammene som passer til bilder i størrelsen 20xcm. Leter du etter en vakker ramme i en trendy farge eller en elegant fotoramme i svart lakkert tre?


Da har du kommet til riktig sted!

Bla nedover og finn det du leter etter i vårt brede utvalg. Ta vare på de gode minnene. Farge: Svart × Meld deg på.


På bagpladen har vi monteret beslag og støttefo så du nemt kan hænge din ramme op (vandret eller lodret), eller stille den i vindueskarmen. Få din ramme leveret sikkert, hurtigt og billigt. Hurtig levering - kun kr. På Clas Ohlson I Alt for gjør-det-selv'ere online.


Rammen sendes i sikker. Dekorative rammer til bilder og plakater.

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Kjøp ramme 20xpå Kelkoo. Sammenlign en lang rekke ramme 20xtilbud og produkter innen Tilbehør til datautstyr fra våre butikker, og les brukervurderinger. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.


Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Men faktum, kjøkken er viktig del av bygg. Det er ingen omtaler ennå. Du bestemmer designet selv!


Printes på Fuji Crystal Archive lustre (matt) på kjemibasert fotolab.

Alt lages i Norge (Bergen). Tilleggsprodukter: kartongmontering, foliering og innramming. Minimalistisk og moderne ramme for tekstilduk Denne flotte tekstil rammen i aluminium er mye brukt blant ledende butikk kjeder.


Her kan du skape blikkfang rundt en spesiell kampanje, markere en avdeling eller ett produkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg