torsdag 10. juli 2014

Trim trening trivsel

Kjernen i all trening - Foredrag med Knut Olav Gunnerud. Kroppsanalyse 24-LA Commersial Style med Tony Stone. Let´s Bands med Marc-Oliver Kluike.


Innmelding Leknes Innmelding Bøstad Har du vært medlem tidligere må du melde deg inn manuelt i resepsjonen. Vi ønsker og tilby et variert treningstilbud med høy kvalitet for folk som bor og gjester Finnøy.

Trening og aktivitet gir økt trivsel og velvære i hverdagen. Online booking (velg Sissels Oasen). Trøndelags største og mest allsidige treningssenter! Det er skuffende at våre konkurrenter nå tar i bruk denne typer virkemidler i sin markedsføring. Vi respekterer våre konkurrenter, og vi ønsker gjensidig respekt.


På denne måten lage en møteplass med fokus på kulturelle innslag, ulike aktiviteter, trim , mat og sosialt samvær for alle innbyggerne i den sørlige delen av kommunen. Fysioterapitjenesten i Fræna kommune har tilbud om trening i gruppe og sosialt samvær for seniorer en gang per uke.

Treningen blir ledet av fysioterapeut og er etterfulgt av sosialt samvær med kaffe og frukt. Helsehuset, Setbakken Elnesvågen. Behandlingsavdelingen på Trysil Helse og Trening består av behandlere fra ulike helseprofesjoner.


Felles for oss alle står en grunntanke om å sette pasienten i fokus. Nettbutikk med fri frakt over 400. Klær, utstyr, tilskudd og tilbehør. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet.


Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Stort utvalg og rask levering!


Kjøp Trening på nett. Drag to set position! Vår eksklusive treningspartner med hele ulike treningssentre.

Medlemskapet må kjøpes på 3T Pirbadet. Som BI student vil du også får tilgang til egne, gratis timer kun for BI studenter. Mer info om disse vil komme utover høsten. Rabatter: 36- per mnd. Ingen forkunnskaper eller krav om å være i god form.


Har du ikke vært på trening før tilbyr vi gratis prøvetime. Ta gjerne kontakt hvis du vil komme i gang og prøve en av gruppetimene. Er du allerede kunde kan du verve en ny kunde og få time gratis. Nå kan daglig leder Daniel Andreassen røpe at de vil utvide dagens lokaler.


Nyttårsbord med trim trening og trivsel. Hei peeps, god mandag! Håper dere har hatt en fin helg! THT står for akkurat det samme som der jeg har halvparten av min treningshverdag. Gjennom året er det fifty-fifty ute og inne, men det varierer etter sesongen.


Akkurat nå er jeg ute mens det er mye snø. I tillegg tilbyr 3T-Helse gode helsetjenester, og i vår nettbutikk 3tshop. Trim – Trening – Trivsel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg