torsdag 31. juli 2014

Stor kalender til veggen

Stort utvalg av kalender hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Spar mye på vårt store utvalg Veggkalender og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bord- og veggkalendere Vi har et stort utvalg av kalendre for skrivebordet og for å henge på veggen. For mange er Norsk Bordkalender uunnværlig i planleggingen.


Andre trenger en stor plakatkalender hengende i nærheten. Abonner på vårt nyhetsbrev og få tilbake av bestillingen din. Ikke nok med det, men du vil også få beskjed når vi har tilbud eller interessante nyheter.

Vi spesialdesigner hver ordre – med logo, tekst og egne 4-fargerbilder hvis ønskelig! Svært konkurransedyktige priser! Liten i posten, stor på veggen ! Opphenget er en del av spiralryggen, og det gjør det enkelt å henge opp kalenderen. Den stabile baksiden i papp sørger for at kalenderen henger flatt på veggen.


Denne veggkalenderen i XXL-format presenterer bildene og planene dine på en flott måte. Du velger selv hvilken måned kalenderen skal starte. Oppgrader raskt interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer. PDF- kalender legg til. Kalender med uker, helligdager, merkedager og høytidsdager.


Den stående fotokalenderen kan tilpasses med ulikt antall bilder på de forskjellige kalenderbladene. En fin måte å ha noe personlig på skrivebordet på kontoret, eller for deg som ikke vil ha kalender hengende på veggen. Skriv ut kalender for hvilket som helst år eller måned(er). Du kan velge enda flere innstillinger og skrive ut kalenderen.


Henger du tavlen litt ut fra veggen kan de største tavlene bli litt bevegelige når du skriver på dem, ønsker du å unngå dette kan du bestille skruer som gjør at tavlen kommer helt inn til veggen. Med en stor Ukeplan på veggen får vi det til !

De store ungene kan også selv følge med på ukens planer og ta litt mer ansvar. Aisha Furuberg, Bærum. Magnetisk planleggingstavle som gjør månedens planer oversiktlig og tilgjengelig for alle. Leveres med pennehylle og veggfester. Du kan alltid finne en plass på veggen til denne flotte kalenderen.


Hvis du har litt mer plass kan du lage en stor og flott veggkalender med noen utvalgte bilder. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.


Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. Selv om man har kalendere på mobil og på nett, eller en syvende sans eller filofax i veska, så er det noe annet med en fargerik og oversiktlig kalender som henger på veggen. Når du i tillegg kan lage den selv, og bruke egne bilder, skrifttyper og formater, men med et svært enkelt verktøy - da er det vel bare å gå i gang?


Lag din egen kalender Familien din er unik, og det vil kalenderen din også bli. Velg størrelsen som passer deg, begynn med den måneden du ønsker, og legg til bilder og begivenheter på hver side. God plass til firmatrykk på hvert månedsark. Bildetekster for hver måne på norsk og engelsk.


Enkeltvis ilagt esker – klare til utsending.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg