fredag 11. juli 2014

Arcus kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Spar både penger og miljø. Ved å beholde skjelettet på ditt nåværende kjøkken og fornye resten, sparer du både miljøet og penger.


Fornyelsen er gjort på en dag! Alle kjøkken kan fornyes, uansett merke, type eller alder. Utvalgte kjøkken fra Creoform Kjøkken. Det er viktig at du tidlig i prosessen definerer hvilken følelse du ønsker at kjøkkenet skal gi. Det er nemlig den følelsen som veileder deg i valget av modell, farger og materialer og sikrer at du får et kjøkken du trives i. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Frontene i tre finnes blant anneti heltre eller med spalter av trefinér lagt oppå MDF-plater. Med treverk someldes naturlig, får du et pent kjøkken som krever lite vedlikehold. I et motebilde som endrer seg hele tiden, er det deilig med noe som er tidløst – et kjøkken i tre har et helt spesielt uttrykk og et klassisk preg. Få nytt kjøkken uten å bytte hele kjøkkeninnredningen!


Det er mye penger å spare på å fornye kjøkkenet ditt kontra å kjøpe et helt nytt kjøkken. Kanskje syns du kjøkkenet ditt begynner å bli gammelt og slitt, men med små endringer kan kjøkkenet ditt fremstå som nytt. For mange er det ingenting som slår følelsen av ekte tre. Hos oss i Aktiv Kjøkken i Trondheim kan du velge mellom mange forskjellige tresorter, deriblant kirsebær, bjørk, eik, valnøtt og or.


Du kan få kjøkkenfronter i massivt tre eller med speil av trefinér over robuste MDF-plater. For oss er skreddersydde løsninger en selvfølge enten du skal fornye eller forandre kjøkkenet ditt helt. Vi og alle andre i Creoform-familien fokuserer på høy kvalitet, god service og vakkert design. Og framfor alt mener vi at det skal være enkelt og morsomt å fornye kjøkkenet.


Velkommen til oss i Creoform Kjøkken. Man sparer mye på utgifter til rørleggere og elektrikere, samtidig som man får et nytt funksjonelt kjøkken med alt man ønsker av praktiske løsninger. Vi kan bytte både fronter, innredning og benkeplater – kjøkkenet får et helt nytt utseende! Arcus Kjøkkenfornying er medlem av Creoform-kjeden, som har forhandlere i Norge og Sverige.


Vi kommer på gratis befaring hjemme hos deg og finner sammen de beste løsningene til kjøkkenfornyelse. Du får en eksakt pris, og det er ingen kjøpstvang. Med lang erfaring og dyktige folk i alle ledd så har vi høy kvalitet på det vi leverer. Vi har fokus på fornyelse og forandring av kjøkken på østlandet, men lager også nye helt fra bunn av.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.


Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Velg dine nye kjøkkendører hjemme i fred og ro, enkelt og bekvemt. Bestill deretter vårt populære hjemmebesøk og forny ditt kjøkken i dag. Suksessen lot ikke vente på seg. Opp gjennom årene opparbeidet vi oss stadig bredere erfaring med hensyn til hva som gjør et kjøkken til et godt kjøkken og hva som gjør kunder til fornøyde kunder.


Kvalitet, service og design viste seg å være essensielle faktorer for å få et kjøkken man kan være fornøyd med i et langt perspektiv. Man skal være forsiktige med å sammenligne datagenererte bilder med virkelige kjøkken. Det ville vært litt mer troverdig om de kunne ha lagt ut bilder av et ferdig montert kjøkken. Her kan du regne ut en anslått pris på benkeplaten din. Dess mer presise tall du legger inn, dess mer nøyaktig blir prisen.


Monterte ned alle fronter, dører og skuffer. Jeg har et kjøkken i eik fra tallt. Pusset og sparklet igjen hull til dørhåndtak og fikk dem sprøytelakert hos møbelsnekker. Har fått nytt kjøkken.


Klassisk hvit, stilig grå eller tre som gir en deilig følelse? Valget av kjøkken fronter setter tonen for ditt nye kjøkken. Her på Herjedalskjøkken finner du et bredt spekter av farger, materialer og detaljer.


For å sikre at du får den kvaliteten du ønsker, produserer vi frontene du velger i vår egen fabrikk i Funäsdalen. Produkter, detaljer og tilbehør som kan øke funksjonaliteten eller bidra til å skape det lille ekstra for akkurat ditt kjøkken. I tillegg til de ansatte som mister jobben så blir nesten like mange selvstendige næringsdrivende som har montert kjøkken for Smart Kjøkken berørt av konkursen. Et tidligere navn på firmaet er Innredningssystemer AS. Smart Kjøkken AS hadde i forfjor 2millioner kroner i driftsinntekter, etter pen vekst år for år.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg