torsdag 17. juli 2014

Kiil interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Alt i eksklusivt kvalitet og design.


Alle avdelinger har kunnskapen og iveren som er avgjørende – hos oss får alle det fokuset de fortjener.

Norsol Markiser Persienner Solskjerming Toten Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming. Beste butikk og personalet er bare. Vi hjelper deg med å innrede din hytte i Oppland og Hedmark.


Interiør og oppussing. I dag er absolutt siste dag til å få - rabatt på bestillingsvarer#128165; Vi har fremdeles noen utstillingsmodeller som selges, nå med ytterligere - av nedsatt pris#128588;#127995; Kom innom Kiil Gjøvik i dag #127939;#127995;‍♀️#128168; Åpent til kl. I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk.


Bestill interiørkonsultasjon og søm i dag, eller besøk vår butikk for inspirasjon. Vi tilbyr stoffer, tapeter, skreddersydde møbler og lamper fra internasjonalt anerkjente leverandører.

Vi har dessuten et utvalg av accessoirer, pled puter og sengetepper, samt antikviteter og andre unike objekter. Vi tror på profesjonell veiledning og personlig service. Den danske møbelarkitekten Hans H. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. KiiL Bergen fyller år i dag!


Dette vil vi feire med kundene våres! Vi gir deg derfor et gavekort på av beløpet du handler for! Restore basket fra Muuto. Startsiden for jobb og karriere. Velkommen til vår nettside.


Vi er en uavhengig faghandel som fører de beste og mest berømte varemerkene innen interiør. Disse kan du lese om her på nettsiden. Med så mange flotte leverandører har vi en veldig stor kolleksjon. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis.


Innlandets beste på møbler, interiør , belysning og tekstiler!

Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Bordet er lite brukt og i god stand. L 122cm, B 82cm og H 38cm. Dekorasjoner er som krydderet i et rom.


Med rommets store flater og møbler som grunnlag, kan du du mikse og matche farger, materialer og mønster på interiøret. Kiil Tromsø - Har du en genuin interesse for møbler og interiør ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg