onsdag 23. juli 2014

Gulvlakk med farge

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Har du spørsmål om gulvlakk med farge eller noen av våre andre produkter er det bare å ta kontakt via skjemaet her på våre nettsider. Vi tar alle henvendelser seriøst og svarer så hurtig vi kan.


Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss.

Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut. Chimiver produserer treolje med farge til bruk på gulv over hele verden. Som en global aktør er vi opptatt av vårt felles ansvar i forbindelse med forurensing og miljøvern, og derfor arbeider vår forskningsavdeling kontinuerlig med å utvikle miljøvennlig treolje med farge uten at det går utover holdbarheten og resultatet generelt.


Bruker du gulvolje, trenger du ikke å lakke over. Beis, derimot, må overlakkeres for å få en slitesterk og vaskbar overflate. Trestjerner Gulvlakk Oljebasert Silkematt.


MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk , kvistlakk og universallakk.

Kjøp på nett eller i butikk. Vi har produktet som passer ditt. Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Lakken er hurtigtørrende og luktsvak.


Kontakt din nærmeste Mekonomenbutikk om du trenger hjelp til å finne riktig farge. TreStjerner Gulvlakk Vannbasert gir et lyst utseende på lyse tresorter og en fin lød på mørke tresorter. Husk å ta med deg fargekoden (den finner den på bilens typeskilt eller servicehefte) så hjelper vi deg å finne riktig farge. Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Behandlet med Tyrilin beis, farge skumring Ser litt gammlet og slitt ut, men samtidig. Fargen er klar og ikke-gulnende. Lakke gulvet etter det er beiset med trestjerners lakk.


Gulvlakk oljebasert er en fyldig, oljebasert gulvlakk fra Yunik til innendørs bruk. Når gulvet er slipt, står man fritt til å farge inn gulvet før sluttbehandling. For gulvplank i furu er det vanlig å gå for en lys innfarging med en god vannbasert lakk som toppbehandling.


Vi bruker ofte en hvitpigmentert olje som grunning og matt vannbasert lakk.

Så raskt kan du få ny farge på tregulvet 05. Anvendes på ubehandlede, tidligere lakkerte (ikke nylagt parkett), oljede og lutede flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg