fredag 3. november 2017

Mateus porslin

Mateus - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Hitta dina favoriter hos oss! Portugal, där keramiken och hantverket länge varit en stor och ärad del av kulturen, och Sverige, där intresset för mode och design är utbrett.


KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR. Välkommen till oss på Wahlins Hem!

Hoppas att vi kan inspirera dig! It fits perfectly as a bowl for salads or pasta on the table set. Complement your collection with our latest bowl and mix with your other favorites for a personal expression. Mixa och matcha kollektionerna Bubbles, Basic, Spets och alla andra kollektioner! Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk!


Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg. Vår webbshop är uppbyggd som en tjänst där du som kund kan välja att få ditt paket hemskickat från någon av alla våra privatägda butiker eller själv hämta. I sortimentet hittar du allt från Tallrikar, Kannor, Koppar, Muggar och Skålar.


PASSA PÅ ATT FYNDA NU!

Därför är också varje exemplar unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet. Därav kan det förekomma skiftningar i färgen, vilket gör att varje tallrik är unik. Each piece of ceramic is lovingly crafted by hand in Portugal from fine-grained clay, a. There’s a story behind everything. It’s a love story that will undoubtedly last forever.


Detta är en härlig skål som har fått sin inspiration från modevärlden. Skålen kännetecknas av sin textur med bubblor. Passar perfekt att servera yoghurt eller soppa i. Kommer i flera härliga färger. En design som höjer temperaturen i hemmet och kring det dukade bordet.


Ett material som kittlar sinnena och förmedlar känslan av gediget hantverk. Sortimentet uppdateras ofta med nya spännande färger, former och mönster. Med inspiration från gammalt portugisisk hantverk har de skapat en älskad klassiker. Lite flärd i din feed.


Följ Nordiska Kompaniet på Instagram. Ett sådant fint porslin har aldrig tidigare skådats på den svenska marknaden. Portugal är ursprungslandet men det säljs som aldrig förr i Sverige.


Det är någonting portugiserna har lyckats skapa som attraherar oss nordbor.

Det är märket Air Step som har designat denna sköna, höga sneaker i trendig stil. Den är gjord av läder, i brun färg vilket ger den en sportig, helt aktuell. Här listar vi serveringsfat i olika storlekar som Bubbles, Lace med flera. De olika keramikserierna finns att köpa online och i många olika färger, så välj en som du tycker mycket om.


Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Välj det betalsätt som passar dig bäst med Klarna. Dina paket skickas med DHL till ett service point nära dig. Alltid returfraktsedel i ditt paket.


Mall of Scandinavia R. Skrapan Selected by R. Vårt sortiment skiljer sig något mellan. Här hittar du mängder med porslin till det dukade bordet. Oavsett om det är vardag eller fest, servera middagen på fint porslin.


Handla tryggt på jotex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg