onsdag 15. november 2017

Spraymale kjøkkenfronter

Spraylakkering av kjøkkenfronter. Vi tilbyr spraylakkering i alle farger fra NCS systemet. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel.


For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Lakkere kjøkkenfronter tar tid.

Det første du må gjøre er å demontere så mye som mulig av kjøkkenet og fjerne dørknottene. Vask kjøkkenet grundig med for eksempel salmiakk. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte, selv om du velger høy glansgrad. Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere overflatene er, jo enklere er det å rengjøre dem. Med lakkering og sparkling kan disse dørene bli ”så gode som nye” igjen.


Ved å benytte seg av håndverkerne ved lakkering av kjøkkenfronter får du flyttet deler av oppussingen ut av huset, og du vil få langt større spillerom dersom veggene på kjøkkenet skal males samtidig. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like.

Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jørgen, dårlig forumlert av meg. Vi har selvfølgelig kjøpt oljelmaling fordi vi tenkte å prøve med pensel i første omgang.


Rett og slett male baksiden av en. Håndtak til kjøkkenfronter. Med nye kjøkkenfronter må du også ta stilling til hvilken type håndtak du vil ha. Du kan for eksempel velge helt enkle knotter.


De finnes i mange forskjellige varianter, som tre, metall og porselen. Malermester Eilif Andersen fra Bergen er i utgangspunktet skeptisk til at resultatet blir vellykket dersom en person helt uten erfaring skal spraylakkere. Dps eller psykiatrisk sykehus. Vi kommer på gratis befaring hjemme hos deg og finner sammen de beste løsningene til kjøkkenfornyelse.


Du får en eksakt pris, og det er ingen kjøpstvang. Har dører og skuffer og er nysjerrig på hva det ligger på i pris. Noen som har gjort dette som aner pris? Ift at vi skal vurdere det for å fikse kjøkkenet.


Fikk nytt liv med ny farge. Frontene ble malt med pensel og rull, hengt til tørk på kleshengere.

Men hvordan bør man gå frem når man skal male kjøkkenfronter ? Og er det flere måter å gjøre det på? Godt verktøy Det er lurt å ha utstyret i orden før man setter i gang med jobben. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg