torsdag 9. november 2017

Fargekart lilla

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Velg et annet land for dine dokumenter. Nedlastbar katalog full av inspirasjon.


Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bygg.

I markedsføring bruker skjønnhet og anti-aldringsprodukter ofte lilla som farge. Det er en beroligende farge som kan representere kreativitet, fantasi og visdom. I tidligere dager ble lilla benyttet som symbol på makt, og fargen kan gi en sofistikert og dekadent stil. En litt glemt blåfarge fra Jotun. En dempet og rødlig blåtone, – dvs at man kan få en liten opplevelse av lilla når man ser denne blåtonen.


Den er varm og god å omgi seg me – men fremstår også som litt grålig. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Dette er grunnen til at rødløken har fått sitt navn, da den ble navngitt hele 3år før ordet lila.

Lila er lånt fra det franske ordet lilas, som betyr syrin og syrinfarget, og stammer fra arabisk lilac, som betyr syrin. Forny bilen din med lakkering. Finnes det en bedre følelse enn en nylakkert bil?


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Hårfarge for alle typer hår finner du på VITA. Dels går de på språklige vendinger, hvor han bl. For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.


Fra myke rosa puddertoner til lekre lilla auberginetoner…til blått, gråblått eller kanskje til en sprek gul eller oransje? Men når det er sagt finnes det en rekke ulike nyanser av grått, som selvsagt gir ulike uttrykk. Mens lilla blomster er bienes favoritt på grunn av nektarinnholdet, er fruktene ettertraktet på grunn av de høye nivåene av antioksidanter, og beskrives gjerne som supermat. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. I Nordsjö sitt fargekart , har retningene Do it now, Urban Folk, og Secret garden lilla med.


Finn riktig farge og maling her.

I sitt nyeste fargekart har i tillegg Jotun satt lilla på kartet. Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban Living og Continental Living. NCS står for Natural Colour System og er europas ledende og mest brukte fargesystem.


Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Lilla er fremdeles et. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig. Drømmen om en flott hjem - få inn fargene hjemmet og slipp lyset inn. Bruk de fargene du trives med.


Her kan du finne inspirasjon i fargepalettene. I løpet av kirkeåret bærer liturgen stola med ulike farger under gudstjenesten. Kledet (antependiet) på alter og prekestol skiftes også ut i samme. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg