fredag 24. november 2017

Biri tapet

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Halmen skifter rolig fargenyanser innenfor sitt eget fargespekter, ettersom lyset endrer seg. Fra morgen til kvel fra årstid til årstid.


The soothing effect of nature and the countryside are reflected in our wallcovering, bringing you a small piece of nature`s serenity and softness into your everyday life. I forbindelse med vårt års jubileum designet Norway Says et nytt tapet som fikk navnet GANGAR. For dette designet har vi fått Merket for God Design fra Norsk Designråd. Det er et vell av farge i halmen - ulike farger betones av fargen på garnet og av mengdeforholdet mellom halm og garn.


Det kan stiftes rett på veggen uavhengig av hvordan underlaget er. På krakken står en fløtemugge i porselen av Sara Skotte, 2kr, Kvist. Her er veggen kledd med tapet hvor halmen er vevd sammen med olivengrønne tråder. Takk Belinda Bjerke :-) ! Den har tålt års drift helt utmerket og skaper intim stemning, noe som er nøkkelen bak vår langvarig suksess og gode besøkstall, liker vi å tro!


Det går mye Biri-tapet til offentlige bygg. Og en eksklusiv gullsmedkjede i USA har det på veggene i sine butikker. I godt voksen alder snudde hun nesen hjem mot Biri og overtok gården, odelsjente som hun var. Og deltok i Jakten på kjærligheten på TV2. Har så lyst på halmtapet fra Biri.


Biri tapet

Fått tilsendt prøver og den er bare fantastisk. Skal være lysekte, lett å rengjøre og enkel å montere Men rådyr. Der ble de montert både i Ordførerens kontor og møterom og Bystyresalen.


Denne varianten er en eldre modell som er utgått og derav mer sjelden enn de som kan kjøpes nytt nå. Tapetet kommer i høydene 2. Fortsatt holdt seg fint med en veldig fin glans både i sollys og kunstig lys. Tusen takk til alle dere flittige, nøye og tålmodige som har jobbet og jobber hos oss!


Biri tapet

Ingeborg har jobb oppført på profilen. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene.


Innlandet Travforbund hadde sin dag på Biri ikvel og tilsammen var det 4gjester som koste seg med julebuffet på travbanen. Biri tapet egner seg utmerket på kjøkkenet! Store deler av Biri planteskole brant ned til grunnen 23.


Biri tapet

Videre har man også Biri -Garasjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg