torsdag 23. november 2017

Svart blazer

Kjøp den nye blazer kolleksjonen. De kuleste nye mote ankomstene. Bredt sortiment av blazer. Alltid dagers angrerett og gratis retur.


Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto.

Denne blazeren er laget i et klassisk design med knapper og lommer som detalje. Blazeren har skulderputer i, noe som gir en stilfull look. Bruk den som et element i din basisgarderobe da det er en klassisk blazer som kan fullføre ethvert antrekk. Vi har blazere fra en rekke merker som Morris, Oscar Jacobson, Tiger of Sweden, Frislid og Lardini.


Se hele vårt utvalg i ulike kvaliteter og farger. Den klassiskeblazerener en stilsikker essens som aldri går av moten. I Vero Moda finner du et supert utvalg av dameblazere.

Gå på oppdagelse i den nye kolleksjonen som er full av fine farger og design. Blazer Ved litt røffe eller strukturerte materialer vil man kunne oppnå et mer avslappet uttrykk som passer fint i litt mindre formelle anledninger. Litt finere ullkvaliteter er derimot perfekte ved de mer formelle anledningene. Du kan piffe opp et hvilket som helst antrekk med denne jakken – det slår aldri feil. Sammen med et par jeans og en sommertopp får du også et røft antrekk.


Hvorfor ikke kombinere denne outfiten med et par høyhælte pumps? La deg inspirere av sesongens bestsellere i dame blazere og dressjakker i bomull og ull. Velg mellom casual blazers og formelle dressjakker til dame. Når du skal investere i en blazer er det lurt å gå for en som har et allsidig bruk og tenke litt over hva du har i skapet fra før av.


For en blazer er nemlig ikke bare en blazer – den kommer i alle tenkelige farger, varianter og utførelser! Match en sort blazer med et par lyse jeans og hvit t-skjorte for en sofistikert og chic hverdagslook. Se vårt store utvalg av dameklær.


Feminin blazer som er laget i et enkelt og klassisk design. Den har en åpen passform, lange ermer og krage. Merk at lommene foran er uten funksjonell lommefor.

Elegant blazer fra By Malene Birger. Det er en kragefri blazer med lett polstring i skuldrene, som gir et feminint og sterkt uttrykk. Dette plagget lever lenge i garderoben. Blazer i behagelig sweatshirtmateriale fra Carisma. Svart Enrico Dario Blazer.


Glidelås i jakkeåpningen og på de tre lommene foran. Unik blazer med stilige detaljer. To lommer på magen med glidelås og en på brystet med lommetørkle i. Den er slim fit for tett og fin passform.


Tørkle i brystlommen følger med. Dette kan taes ut om man ikke ønsker det. En blazer kan heve stilen på kontoret eller kombineres med jeans til helgen, og er perfekt til enhver anledning.


En beige blazer til et par beige chinos i et annet stoff er nesten aldri en god kombinasjon. Det ser ikke ut som en dress. Ofte ser det heller ut som om den som har på seg dette har rotet seg bort fra en safari i nærheten.


En annen myte vi skal ta bort er at svarte dressjakker passer til alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg