mandag 6. november 2017

Betong vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Bestill drømmeferien med Agoda. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Her får du to metoder å lage superkule vaser på!


Det eneste du trenger er sement, resten har du garantert i huset fra før! Den første metoden er den enkleste. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Hun dypper håndkleet i betong.


Bare VENT til du ser det endelige resultatet!

Rustik vase betong Sett blomsterbuketten i den rustikke vasen fra House Doctor. Velg mellom ulike størrelser. Ich bin leider kein Fan von Buttermilch und somit stockt der Verbrauch ;-) Ich werde aber demnächst eine Tetra Packung aufschneiden und mir ein passendes Gegenstück n. Hvordan man laver sin egen vase i beton af håndklæde. Skip navigation Sign in. Blomstervasene kommer i forskjellige former og størrelser og er lagd av ulike materialer som glass, keramikk og polystone, som skaper et betong -look.


Derfor finner du garantert vasen som passer din stil og dine behov hos oss. Betong består av sement, san stein og vann. Kjennetegnet med betong er at det er en flytende masse som formes og fordeles under en støpingsprosess. Bare fantasien setter grenser for betongens formbarhet. Riktig produsert og ved normal bruk har betong lang levetid og stor styrke.


Rå og skjør på samme ti sier stylisten. Elmins favorittvase er en klassisk keramikkvase. Toll,was man mit leeren Verpackungen doch alles so anfangen kann!


An Beton hab ich mich noch nie ran gewagt. Bei dir sieht das immer so easy aus!

Lekker vase fra det kjente merke house doctor. Vasen som alltid fungerer. Vi kjøpte og la Mikrosement på bad og kjøkken i fabrikkleiligheten vi bygde om i fjor, og ble veldig fornøyd. Apropos: Jeg skrev at betong herder bra på 2-døgn.


Da tenkte jeg på garasjegulv o. Allerede dagen etter støping kan man gå med helikopter og pusse. Men det er ikke anbefalt å ta slikt i fullt bruk før det har stått uker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg