torsdag 30. november 2017

Bestille bilder på lerret

Med dine egne bilder , skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder.


Inkluderer gratis oppheng.

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt.


Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen, hvor du kan lage ett bilde , en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser. Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk.

Ingenting kan være mer moro enn å fange din favoritt eller mest spesielle bilde , logo eller tekst på et vakkert lerret. Lag ditt eget lerret enkelt i vår brukervennlige bilderedigerer. Bildet ditt vil bli skrevet ut på ekte kunstner lerret og hånden strekkes på en trekvalitet av høy kvalitet. Rammen settes enkelt sammen uten verktøy. Alt du trenger for å montere lerretsbildet, inkludert oppheng, følger med i pakken.


Det setter et personlig og unikt preg på hjemmet. Alle våre lerretsbilder monteres for hånd av rammemaker på en enkel blindramme. De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen. Med et flott, kreativt og personlig bilde på et lerret gir du stua de et nytt og unikt kunstverk med en helt spesiell individualitet.


Prisen for fotolerreter løper fra 1kr. Et fotolerret er en god gaveidé Et flott og personlig bilde på et lerret er en veldig god gaveidé til familie, venner og kollegaer. ExtraFilm, er en av Europas ledende fotoprodusenter på internett. Med andre ord er det ingenting å vente med.


Uansett hva du vil med dem, bør du bestille bilder hos fotoknudsen. Da vet du at kvaliteten blir som du vil ha den. Sett av en kveld til å bestille bilder på nett og oppdag alt det vi kan gjøre for å gjøre blinkskuddet ditt til et vakkert bilde du kan henge på.

En Fotobok er den perfekte måten å ta vare på de beste minnene dine på. Takket være mange designs og stiler har smartphoto Fotobøker som passer for alle. Har du et bilde du gjerne skulle hatt mer glede av?


Vi garanterer høy kvalitet og flott resultat! Fremkalling av bilder og foto Ta vare på minnene og få dine digitale bilder på ekte høykvalitets fotopapir! Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut! Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.


Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Etter at bildet er trykket på lerretsduken og har tørket én dag, monteres lerretsduken av erfarne fagfolk, på 4. Blindrammene produseres lokalt.


Det brukes limt tre av norsk furu, noe som betyr at man unngår at rammene blir skjeve over tid. Lerret på håndlaget blindramme. Bilde på lerret Bilde på lerret er et smykke som er godt gjort vakkert på hver vegg. Kombinere klassisk lerret og moderne utskriftsform presenterer hver bilde på lerret seg uvanlig og kan tilpasses behovene til hver mottaker.


Vi kan skrive ut bilde på lerret i forskjellige størrelser ved hjelp av ferdige bilder eller grafiske filer. Plakaten er lett å sette opp, og lett å ta ned igjen, og så etterlater den ikke merker på tapetet – perfekt til de veggene som normalt ikke kan dekoreres. Opplev at fargene i ditt motiv kommer til live, når det settes som en plakat bak akrylglass.


Akrylglasset gir en fantastisk dybdevirkning på ditt bilde. Naturlig lerret priser;. Systemet virker ikke! Bilder på lerret Vi tilbyr markedets absolutt beste kvalitet når du skal ha printet ditt fotolerret. Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret.


Vedlikehold av bilder på lerret Du kan tørke av et bilde på lerret med en tørr klut eller en veldig tørr børste. Finn din egen stil med våre unike bilder , i skikkelig store størrelser. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer.


Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg