mandag 27. november 2017

Sølv tapet

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Flere varianter - Nem opsettning. Hurtig levering - Kjøp idag.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Guld tapet , Sølv tapet og Kobber tapet.


Her finder du tapet med gul sølv og kobber effekt. Nogle af disse tapeter er helt igennem gul sølv eller kobber farvet, og andre indeholder blot mindre detaljer med disse effekter. Gul sølv eller kobber tapet har ofte et flot skær i overfladen, der kan fange lyset utroligt smukt, og hermed.


Alltid gode priser på Sølv tapet fra Bygghjemme.

Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Guld og sølv tapet med metaleffekt kommer der bare flere og flere af. Vi har et kæmpe udvalg i guld og sølv tapet.


Metaltapet giver mange effekter, nogle skifter farve alt efter, hvordan lyset falder ind på tapeten. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.


Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. En elegant sølv tapet som passer til hvilket som helst rom. Denne er perfekt for deg som liker en tidløs stil. Fakta om sølvfargen: Er moderne, high-tech og representerer måneskinn.


Sølv tapet med mønster. Det er fargen til den romerske gudinnen Diana. En moderne veggtapet med stilige mosaikkruter. Kan ligne litt på en tidløs stil av betong. Til et minimalistisk hjem.

Så enkelt, men absolutt vakkert. Tapeter i gull og sølv. Designet fås i fire sarte fargekombinasjoner med skimrende striper i gull eller sølv. Grafisk tapet skaper liv og løft til rommet, her kan du med stort hell tapetsere alle fire veggene. Alle våre tapeter er FSC-sertifisert og produsert i EU.


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg