tirsdag 21. november 2017

Blackout rullegardin

Blackout rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lave fraktkostnadene!


Over år med fornøyde kunder. Rullegardin lystett BOLGA 60x1krem. Les mer VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Et komplett system med valgfri screen i kvalitet Flockè 1 Blackout , måltilpasset i ønsket bredde og høyde. Serien er ensfarget med shimmer.


Se alle farger i galleriet her. BLACKOUT rullegardin. Mørkleggende solbeskyttelsesgardin (funksjonsgardin) for å mørklegge helt i soverommet, tv-rommet eller på barnerommet. Monteres mot vegg eller i tak.


Blackout rullegardin

Oppgi størrelse ved bestilling. De er et ideelt valg for å blokkere innkommende lyset i alle rom i hjemmet eller kontoret. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin. Blackout rullegardiner er en perfekt løsning for 1 lys reduksjon. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner.


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Fullstendig mørklegging av glasset.


Ingen transmisjon av synlig lys. Dette gjør dem til det ideelte valget for å blokkere innkommende lys i alle rom i hjemmet. Prøv FINN levert, fra kr 75.


Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Se vår brosjyre screen solskjerming her. Prisen ændres muligvis i kassen, da den kommer an på størrelse. Sort, mørklæggende rullegardin fra Hasta, der er perfekt til børneværelset eller tv.


Din handlekurv er tom. Zebra rullegardin er noe for seg selv med sine to tekstillag og striper i ulike bredder. Den er genial fordi du kan bruke stripene bevisst til å justere og filtrere lyset som slippes inn – eller stenges ute. Enkel å håndtere og montere.


For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. Blending eller rullegardin ? Plisségardin eller persienne? Uansett hva du velger, kan du være sikker på at de er designet med tanke på en en suveren funksjonalitet, og at de skal være flotte å se på.


Blackout rullegardin

Det er stort utvalg av stoffer og materialer å velge mellom, og du kan velge mellom manuelle, elektriske eller med solcelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg