torsdag 16. november 2017

Sette opp nettbutikk

Den Enkleste i Norge med ditt Eget Domene. Perfekt for småbedrifter. Ubegrenset støtte døgnet rundt. Med Personlig Domene. Lett å lage og Gratis å prøve!


Vi vet hvordan du skal møte dagens nettforbrukere på deres premisser.

Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Velg en standardløsning for din nettbutikk. Sulter din indre gründer etter å starte opp en egen nettbutikk ? Hvorfor ikke følge drømmen?


Alle kan etablere nettbutikk , men å oppnå suksess er nok mer utfordrende. Drømmer du om din egen nettbutikk ? Webshoppen er fleksibel og vokser sammen med deg og dine behov. Start lite med lave kostnader og bygg ut etterhvert som du selger mer!

InBusiness har års erfaring med nettløsninger og nettbutikker. Vi har hjulpet mange hundre kunder med å sette opp en nettbutikk. Den erfaringen vi har opparbeidet, deler vi i denne artikkelen.


Vi håper at artikkelen gjør deg klokere mht de valg du skal ta når du skal starte nettbutikk. Bygg nettbutikken din til denne målgruppen. Gjør deg også opp noen tanker om hva som skiller deg fra konkurrentene dine, og om du har ressurser til å kunne lykkes i din bransje. Dette blir basen for din forretningsmodell.


En ny nettbutikk er enkel å sette opp , men krevende å få god. I denne sammenheng er det viktig at du gjør deg opp noen tanker om hvor mye tid du kan sette av til prosjektet, hvor mye penger du kan investere i det og hvor mye av jobben du kan gjøre selv. Nei, våre kunder blir overrasket over hvor lett det er å starte nettbutikk.


De trenger jo ikke tenke på serveroppsett, installering eller noe av det kjedelige der. Men etter kun minutter (!) fra bestilling kan de begynne å sette opp kategorier og produkter. Jeg er imponert over hvor enkelt det er å administrere denne nettbutikken.


I denne guiden viser vi deg hvor enkelt det er å sette opp en norsk nettbutikk i Shopify, og hvorfor denne løsningen er perfekt for deg som ønsker å starte nettbutikk uten for mye styr og mas. Her vil jeg gå gjennom det mest nødvendige for å sette opp en nettbutikk i Shopify. Du kan holde det nokså enkelt, men noen valg er du nødt til å ta. Et av disse er hvilket tema du ønsker på nettbutikken.


Shopifys themes fungerer på samme måten som temaer fungerer for blogger på eksempelvis WordPress.

Dette er en nettbutikkløsning hvor du selv enkelt kan sette opp din egen butikk, velge mal, laste opp logo og bilde. Dermed kreves det ingen IT-kompetanse for å sette opp løsningen, men graden av skreddersøm er også lavere enn en helt skreddersydd butikk. Du trenger heller ikke ordne med webhotell, da dette inngår i abonnementsavgiften.


Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Vil du vite mer om våre netthandelsløsninger - kontakt oss i dag! Starte nettbutikk med to tomme hender. I dag kan alle starte nettbutikk.


Alt du trenger er en ide om hva du ønsker å selge, og en datamaskin med tilgang til internett. Det trodde ikke jeg, men vipps så sitter jeg her et par uker senere som gründer av egen nettbutikk. Her kommer tipsene jeg skulle ønske jeg fikk på forhån og som jeg håper du kan dra nytte av de. Gjennom valgemnet fikk vi i oppgave å sette opp vår egen nettbutikk helt fra scratch.


Generelle tips for deg som vil starte egen nettbutikk. Bildet viser en nettbutikk på mobilskjerm. Vi får mange henvendelser fra kunder som vurderer å starte nettbutikk og som har en rekke generelle spørsmål som ofte går utenom de rene tekniske delene av løsningen vi leverer. En SmartWeb nettbutikk lever opp til navnet, for det er superenkelt og smart å komme i gang.


Vi har vært spesielt glade for Femkantet, som flyttet nettbutikken vårt til SmartWeb, slik at vi kunne komme i på nett med den nye nettbutikk vår på rekordtid. Sara Brunn Buch - Hornvarefabrikken. I Mailchimp kan du også sette opp double open, en funksjon som gjør at en mail blir sendt på nytt ved et senere tidspunkt dersom mottakeren ikke har åpnet mailen.


Skal lage nettbutikk , men nå har det seg sånn at jeg er bedre til å argumentere for salg enn jeg er på html. Men nå har ProFundo lagt til rette for at også nettbutikk kan konfigureres og enkelt settes opp i Webadmin-løsningen. Sette opp nettbutikk. Dette senker terskelen for å etablere egen netthandel.


Løsningen gjør det enkelt å sette opp , redigere og administrere produkter i egen nettbutikk. Butikken kan også lett dupliseres og mangfoldiggjøres. Kan jeg sette opp kredittkortløsninger i nettbutikken? Ja, det er fullt mulig. Det finnes flere alternative kredittkortløsninger som kan knyttes til butikken.


Ikke sikker på hvordan sette opp din egen nettbutikk ? Det første trinnet når man setter opp en nettbutikk er å velge template! WixStores tilbyr mange profesjonelt designede templates for alle mulige virksomheter du kan tenke deg. Uansett hva du ønsker å selge, har vi en perfekt template for deg.


Finner du ingen perfekt template du liker? Netthandel øker for hvert år, og selv når de handler i fysiske butikker, undersøker kundene ofte prisen først på nettet. Så ikke gå glipp av den digitale revolusjonen!


SSL med noen få klikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg