tirsdag 14. november 2017

Hva gjør en interiørarkitekt

Vi kan kontormøbler og innredning. Ta kontakt med oss i dag for en god løsning. Interiørarkitekter er utdannet til å sette seg inn i og forstår sluttbrukers behov og ønsker. Vi anbefaler at du leser om yrket interiørarkitekt her på utdanning.


I tillegg har utdanning.

Kanskje noen vegger må flyttes? Alle rom blir målt opp og plantegninger vil bli utlevert. Det er opp til deg om du ønsker kun tegninger eller om vi skal fungere som prosjektleder.


Dette kan være i nye hus og bygninger, og det kan være ved restaureringsprosjekter, ombygging eller oppussing. Det er veldig hyggelig å komme tilbake for å se hva det har blitt, fordi man ser en familie som virkelig lever her, og har tatt lokalet i bruk. Da får du papirene som kreves for å kunne kalle seg interiørarkitekt.


De ofte spesialiserer seg på enten boliger eller næringsbygg, og mange har spesialisert seg på nisjer som teatre, detaljhandel mellomrom, utstillingshaller, eller andre bestemte typer bygninger. I dag florerer det av tjenester og begreper på fagfolk i interiørbransjen.

Det kan virker som om de utfører nesten de samme tjenestene, og det kan være litt vanskelig for en forbruker å skille mellom disse. Vi ønsker derfor å forklare det på en enkel måte. Men hva gjør en interiørarkitekt ? Woonsfeer Alle som kjøper et hus eller har kjøpt, slik at interiøret i huset er de levende atmosfære utstråler som matcher personligheten til beboer. Hva er en boligstylist?


Når dekorere et hjem, det er ting som alle kan tenke på: et vakkert maleri over sofaen, en fin teppe på gulvet, her og lettelse. Ja, det er nok likheter blant yrkene du nevner, men samtidig forskjeller. En arkitekt tegner hele hus og bygninger - en interiørarkitekt fokuserer jo mer på hva som er inne i huset, lyssettinger, romfølelse, etc. En eiendomsforvalter jobber nok ennå mer utenpå igjen, og tar hånd om flere ulike ting.


Som interiørarkitekt bør du være kreativ, ha anlegg for tegning og kunne legge fram dine ideer på en god måte. Du må også være nøyaktig. Du bør ha blikk for både detaljer og helhet.


Siden du har mye kontakt med kunder, må du være lyttende og ha gode samarbeidsevner. En såkalt interiørarkitekt jobber med hele rom og bygninger - med alt fra utforming av rommet til lys eksempelvis. Valg av møbler, farger på gardiner, plassering av bilder etc.


En interiørdesigner jobber mer med de små detaljene.

Ingen av disse er vel beskyttede titler og de fleste som jobber som dette idag gjør det som følge av interesse. Det spørsmålet får jeg noen ganger. Noen tror jeg designer møbler eller interiør, at det er litt som å være en arkitekt.


Nesten, men likevel ikke. Det å være en interiørdesigner betyr så mangt. Sammen med deg finner ergoterapeuten løsninger som gjør at du kan leve et aktivt liv og delta i samfunnet.


Ergoterapeuter gjør hverdagslivet mulig, for enda flere! Forbundsleder Nils Erik Ness om ergoterapeuters kompetanse. Se videoen der Nils Erik Ness på få minutter beskriver ergoterapeuters. I denne prisguiden kan du lære mer om hva som innvirker kostnaden for tjenester levert av en interiørarkitekt , slik at du kan forstå hva prisen for ditt prosjekt vil være. Vi er med i alt fra tidlig fase, fra en tanke, til detaljerte arbeidstegninger og oppfølging under byggeperioden.


Med vår fagkompetanse skal vi se til at bygget blir utformet etter lover og forskrifter, at det er arealeffektivt og fornuftig løst. En samarbeidspartner i alle fasene i prosjektet. Vi har godkjenning i tiltaksklasse 3. En må ikke gå ut i lære etter tre årig videregående utdanning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg