mandag 20. november 2017

Hybel inspirasjon

Når man er nyetablert et det sjeldent man har råd til all verdens dyre møbler. Allikevel er det jo viktig å trives i sitt nye hjem. Man kan ikke forvente å kunne.


Bor du smått, kan du leve smart og godt. Inspirasjon , matglede og alt du trenger for å bli en ekte hybelchéf.

Bruk faktum, kjøkken er viktig del av bolig. Hos Lampehuset finner du inspirerende artikler om lyssetting, trender, anbefalte lamper og varemerker hos Lampehuset. Se her for å bli inspirert, og få Lampehusets. En trist, nedslitt studenthybel kan enkelt bli en feminin, bohemsk hule eller et maskulint studentbo.


De nye byggereglene gjør det både enklere og billigere å innrede hybel i egen bolig. Sjekk de nye kravene her. Har du ingenting fra før kan det virke overveldende å fylle en leilighet eller hybel.


Men som med alt annet hjelper det å planlegge i forkant.

Jørgensen tipser om å hente inspirasjon fra interiørblogger, interiørmagasiner, Instagram og Pinterest - og deretter gjøre research om hvor du kan få tak i ting, og til hvilke priser. Leilighet på kvadratmeter Slik bor du smart på liten plass Camillas leilighet er bare kvadratmeter, men lure løsninger gir god plass. Vi har alle vår egen stil og hjemmene våre gjenspeiler ofte hvem vi er.


Når du skal innrede din egen hybel eller kollektivrom kan det være lurt å ha i tankene at ditt hjem bør være et sted du kan trekke deg tilbake, slappe av og trives i. Det er Hege Kleins lille. Når du innreder en studentleilighet eller hybel så er det lurt å tenke over hvordan du kan kjøpe som utnytter den plassen du har, og hvilke møbler som kan ha flere funksjoner. En av de smarteste tingene du kan gjøre er å kjøpe en bokhylle som går helt opp til taket – på denne måten får du god plass uten å bruke mye av rommet. Søk på pinterest og let på loppemarkeder etter inspirasjon. De beste løsningene er både kreative og praktiske, avslutter hun.


Som dette sofabordet fra Hübsch med et eget rom under bordplaten. Trenger du inspirasjon til å velge en bok fremfor en ny Netflix-serie, kan kanskje denne løsningen hjelpe deg litt på vei. Rekordmange boliger har skiftet eier i år.


Boligprisene sank med prosent nominelt i november. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med prosent. Er den fuktig, litt nede i jorden, trenger den ikke mer vann.


Er det en liten plante kan du løfte potten for å kjenne om den er blitt.

Alle Innrede Hybel er godt for familien fra kjøkken er god. Nok er mange egen trodde at Innrede Hybel kjøkken er rett og slett nødvendig bygget istedenfor a Innrede Hybel eller bare for en familie rom. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av et Hus. Hvordan skviser du inn en innbydende soveplass pluss et sted å slappe av og lage mat, på 15.


Jeg leier en 25m² hybel og ønsker gjerne tips til hvordan innrede en så liten plass på en mest fornuftig måte og andre forslag til gode løsninger. Hybelen består av en gang med skap innebygd i veggen, et bad der det ikke er plass til annet enn det som står fast der (toalett, vask og dusj) og komb. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Når det kommer til vaskemaskiner kan liten plass være en utfordring, uansett om det er i båten, på hytta eller om du bor i en liten leilighet eller hybel. Heldigvis finnes det vaskemaskiner i et mindre design, men med samme funksjoner som de store.


Når man skal pusse opp en leilighet, som ved andre prosjekter i boligen, så er det mange faktorer som kan påvirke kostnaden og prisen. Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE. Selv om prisen for å pusse. Hvilke møbler er det plass til?


Hva gjør jeg med skråtaket?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg