onsdag 8. november 2017

Hjelle kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. That is why we look closely after our precious heritage, work closely with great designers and make all our furniture at our own factory in Norway. Antall ansatte i bedriften er 5. Aksjekapitalen er på NOK 100.


Se alle styremedlemmer og eiere.

Foretaket har registrerte ansatte. Sol er en skammel med mye karakter og et innbydende uttrykk. Den har polstret sete og plass til to personer. Kommer i uliker varianter. På noen tiår har kokker gått fra å være som usynlige spøkelser, med et skarpt klasseskille ved svingdøren mellom kjøkken og sal, til frontfigurer.


Det handlet om mer enn rockekokker. Menyen ble endret hver eneste dag. Etter å ha gått på Holmøy Arbeidskule fekk Bjarne Espe kontrakt med Den Norske Husfliden i Oslo om å lage gyngestolar.

Ilag med sittegrupper, trebollar og fat, utgjorde dette levebrødet dei første åra. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Prøv vår app gratis i dager. Kjøkkeninnredning - Produksjon. Finn ditt nye nordiske kjøkkendesign blant våre mange kjøkkenmodeller. Utallige muligheter i materialer, farger og håndtak.


Er mest utleid til konfirmasjonar, bryllup, barnedåpar ol. Ungdomshuset er gamalt, koselig og det er mulighet for utleige. Også brukt til barnebursdag og offentlige treff. Dette utgjer faktisk ein heil del i lagringsplass på eit heilt kjøkken.


Vi lagar heile kjøkkenet frå grunnen av på vår fabrikk. Det medfører at vi kan lage alle modular etter kva mål som passar best til rommet ditt. Alt dette utan tillegg i pris.


Alle sofaer møbler som Pur Norsk representerer har en norsk forankring, enten produksjon eller design.

Men et godt utstyrt kjøkken er allikevel noe av det viktigste. Det er her alle måltidene blir til, og også her de fleste av dem nytes. Har du ikke en skjerm å se på blir du tvunget til å både holde både øyekontakt og en samtale.


Et feriested for alle naturelskere. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken , gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Til tross for sin høye, kulinariske stjerne er han langt fra snobbete. I Gourmet for begynnere får du forklart alt fra grunnen, tilrettelagt på en pedagogisk måte.


Skriv også en ønskeliste for ditt drømmekjøkken. På den måten kan ekspertene hjelpe deg med å innrede kjøkkenet akkurat slik du ønsker det. Husk at du skal leve med kjøkkenet lenge, så bruk tid på planleggingen.


Hjelle Snikkerverksted AS jobber med. Tenk planløsning Når man skal innrede et kjøkken er det mye annet å tenke på enn valg av farger og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg