onsdag 22. november 2017

Fargekart maling utendørs

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Været blir mer og mer ekstremt – det gjør DRYGOLIN også. Ny banebrytende teknologi gjør DRYGOLIN Nordic Extreme til Jotuns beste maling noensinne!


Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme.

Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger. Ved å følge våre anbefalte kombinasjoner får huset en harmonisk fremtoning, forsikrer hun. Da bør du sjekke ut vår selvrensende maling , OPTIMAL.


Fargekart med de fineste fargene for deg som skal male om utendørs , f. Vi ønsker oss et harmonisk uttrykk, der husfargen står godt til fargene på vinduer, dør, grunnmur og terrasse. Det å velge maling og farger til et helt hus utvendig, er derfor en stor avgjørelse for de aller fleste. Jotun har høykvalitetsproduktene som gjør at du kan gå løs på malejobben og føle deg trygg på resultatet! Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Riktig maling på rett plass.


Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset? Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Vi er innstilt på å yte service og dele kunnskap. Nettbutikken gjør at vi når hele landet med våre lave priser og fantastiske produkter.


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton- maling eller kule fargekontraster. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.


Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.

Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Klare (upigmenterte) behandlinger som olje og lakk beskytter ikke mot lysnedbryting.


En viss beskyttelse kan oppnås ved tilsetning av UV-absorbere, men effekten blir likevel ikke så god som for pigmenterte systemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg