tirsdag 28. november 2017

Hvilket kjøkken er best

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. HTH og kvik er bygd opp på samme måte som ikea.


HTH,HTH manglet det deler og ting ble ødelagt under montering pga svakt materiale. Tekst: Øivind Skorve, 7.

Hvilket kjøkken ruler? Fortsatt velger de fleste hvitt kjøkken , men i følge interiørarkitekt Kristin Sletner i Nobia er de naturlige fargene på full fart inn i norske kjøkken. Jeg har kjøpt IKEA kjøkken et par ganger, og er strålende fornøyd med det.


En gang kjøpte jeg tre kjøkken fra Coop Bygg, fordi de hadde en kampanje og var vesentlig billigere enn IKEA da jeg skulle bestemme meg. Kvaliteten der var minst like bra som IKEA, og kjøkkenene står der omtrent som nye, uten at noe vedlikehold har vært nødvendig. Kjøkkenet er husets hjerte, du skal leve og trives med det i mange år. Den danske kjøkkenleverandøren JKE Design har definert stilretninger som gjør det enklere å velge hvilket kjøkken som passer deg og din bolig best.


Vedum kjøkken er det eneste produktet i utvalget, som ikke selges på det norske markedet.

Når det kommer til innredningenes motstandsdyktighet i forhold til fukt og damp, er HTH og Kvik dårligst, med kun poeng av mulige. Dyrest kjøkken er best Stor undersøkelse om benkeplater til kjøkkenet. FOTO: JONAS HAARR FRIESTAD Alle disse materialene kan du bestille som benkeplate i ditt nye kjøkken. Da jeg fikk satt opp mitt siste HTH- kjøkken i fjor måtte det gjøres litt etterjusteringer, men dette kom de og fikset raskt. Jeg tror vel de fleste produsentene leverer mer enn tilstrekkelig kvalitet.


Det går vel kanskje i større grad på estetikk - hvilket kjøkken liker du best ? Våg å gå litt utenfor din egen komfortsone når det kommer til fargevalg. Velger du den fargen du egentlig liker best , men som du er litt redd for å trå til me blir du garantert mer fornøyd enn om du safer med en mellomløsning. Natur er en viktig tren og på kjøkkenet sees det blant annet på materialvalget.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Det er du ikke alene om, men mange frykter at et nytt kjøkken er synonymt med å endevende hele budsjettet - og mer til. Da er den gode nyheten at det faktisk finnes rimelige, gode kjøkkenløsninger som både ser bra ut, og varer over tid. Be om et møte og få tegnet en løsning med hjelp fra en kjøkkenkonsulent - og gjør dette hos flere.


IKEA og Epoq, hvis ikke: se på alle, studer utstillinger og velg det kjøkkenet du liker best.

Servantkranen Nautic er best i test. De klassiske formene gjør dessuten at blandebatteriet passer inn på alle typer kjøkken. Vår gjennomgang viser at det er OptiMUM MUM9yx5sfra Bosch som er best i test av kjøkkenmaskiner. Den får særlig skryt for å ha en sterk motor og å være spekket med funksjoner. Like etter følger så the Bakery Boss fra Sage som sikrer seg andreplassen.


Kvaliteten vet jeg ikke all verden om, men hadde 10år gammelt IKEA- kjøkken i den forrige leiligheten min og både fronter, hvitevarer og benkeplater der var modne for utskifting. Det interiørbevisste paret visste godt hvilket kjøkken de skulle ha, men endret fort mening da de så noen kjøkken fra helnorske Hamran Snekkerverksted. Når du velger gulv, er det er viktig å tenke på hvilket rom det skal ligge i. Parkett egner aller seg best i oppholdsrom slik som soverom og stue. Velg riktig gulv til kjøkkenet – det må være godt å stå på.


Velg et kjøkkengulv med støtdemping for å minske belastingen på kroppen. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Hvite og lyse benkeplater fås i mange forskjellige materialer.


Uansett hvilket materiale du velger, vil en lys benkeplate nok kreve litt mer av deg med tanke på rengjøring og vedlikehol ganske enkelt fordi flekker, smuss og misfarging er mer synlig enn på benkeplater i mørkere farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg