søndag 5. november 2017

Panel over kjøkkenbenk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende.


Bruksområdene er mange med kjøkkenplater.

Du kan fint bruke de over benken på vaskerommet, i garasjen eller andre steder. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Platene er tilpasset veggen mellom benk og overskap og monteres på eksisterende vegg eller stenderverk. Spesialmotiv for kjøkkenbenk kan bestilles som en lang stripe slik at man unngår skjøter, sier Cecilie Bjørnerud Knap.


Inspirasjon Interiør er en forhandler som tilbyr dette. Oksidé har også spesialisert seg på området over kjøkkenbenken. Her får du fordelene og ulempene med materialene over kjøkkenbenken.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.

Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Book en interiørdesigner. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Smarte oppbevaringsløsninger.


Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat Erfaringer med plater i stedet for fliser over kjøkkenbenk ? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe.


Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre. Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller.


Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse. Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk.


Vi fikk skåret den til målene på Maxbo, og monteringen gjorde vi selv på en ettermiddag. Vi kom hjem med et byggesett, vasket over de gamle flisene og festet finérplaten med monteringslim. Så satte vi noen bøker foran plata mens limet fikk tørke over natta, forklarer Tuva Sverdstad Eikås, som er svært fornøyd med resultatet. Fordelen med fototapet er at man kan få akkurat det motivet man ønsker over kjøkkenbenken.


I tillegg til en rekke standard motiver kan man få produsert tapetet med sitt eget bilde.

Kom over Kitchen Board fra Fibo Trespo, dette er plater med fliser på. Har kikket på baderomsplatene deres også for synes det var en del mer å velge i der, og man bør jo egentlig kunne bruke disse på kjøkkenet også. Trenger du hjelp til å frakte varene dine?


Finansiering - BM Card. Glass over kjøkkenbenk har blitt mer og mer populært de siste årene. Vi har finansierings- løsninger for deg! Det er en lettere overflate å rengjøre enn for eksempel fliser.


Glassplaten beskytter veggen mot sprut og søl som vanligvis forekommer på et kjøkken. Dekormulighetene er mange og vi skreddersyr alle glass til ditt kjøkken. Kvistene er mindre, men sitter gjerne tettere. Ubehandlet gran vil mørkne ved lyspåvirkning over tid.


Også granpanel kan overflatebehandles. Ulike beisprodukter er best egnet, da sprekkdannelse og fiberreising rundt kvister blir mer synlig ved bruk av maling. Du kan kjøpe overflatebehandlet panel. Jeg penslet beisen på, men dro over med bomullsklut etter hvert strøk.


Her valgte jeg å ta tre strøk for å få den helt svar – Når beisen var tørket, penslet jeg på to strøk med Osmo Top Oil (hardvoksolje) for å gjøre overflaten vannavstøtende. Overflatebehandlet panel. Den store platen festet vi til veggen ved bruk av skruer. Les mer: Glass over kjøkkenbenk – ikke bare én valgmulighet. Velg den riktige glassplaten.


Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over kjøkkenbenken. Det vanligste er å bestille herdet glass som så males i den farge du ønsker. Panelen monteres direkte på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg