onsdag 29. november 2017

Jotun sparkelremse

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Velg et annet land for dine dokumenter. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Til bruk på skjøter ved sparkling av gipsplater i tak og på vegg innendørs. Markering i midten av remsen gjør det lett å. JOTUN SPARKEL GIPSPLATE -FIN 09. Benyttes til skjøt-og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater.


Kan også benyttes til sparkling av puss og betong.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Til bruk ved sparkling av gipsplater i tak og på vegg innendørs.


Begynne å legge på sparkelremse fra topp og ne drar over underveis med sparkelspaden for å sikre at det ligger skikkelig og at det ikke kommer luft innunder. Går deretter over en ekstra gang med sparkelspada og ser etter at det ikke er luftebobler. Den kunnskapen deler vi gladelig med våre kunder.


Vår kunnskap er din kunnskap! Klar for den kalde fine tida. Den egner seg godt til bruk. Påføring og sletting av sparkelmassen gjøres med sparkel, stålbrett eller maskin. Til sliping av sparkelmassen benyttes slipepapir eller filsebrett.


Avrettingsmasse selvutjevnede best flyt 20kg Heydi 34- per sek Kjøp. Jotun sparkelremse papir mm. Hindrer sprekkdannelser og sikrer ett varig pent.


Sparkeltape er en fleksibel sparkeltape som er ypperlig til å dekke revner og hull i vegger før tapetsering.

Ved bruk av sparkeltape er det ikke behov for å fylle. Passord er tilsendt i eget brev til din butikk. Dette er en lett håndsparkelmasse til strimling, skjøt- og flekksparkling av bygningsplater, samt sparkling på betong og puss i våtrom. Inneholder midler mot overflatesopp og mugg, samt at den er fuktbestandig. Forsenkede skjøter fylles med sparkelmasse.


Fjern overskytende sparkelmasse. Skjøten skal sparkles ganger til og trekkes ut med et egnet sparkelverktøy. Det er viktig at sparkelen er gjennomtørr mellom hver behandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg