tirsdag 7. november 2017

Hylle til gang

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Book en interiørdesigner.


Smarte oppbevaringsløsninger.

Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Jeg er på utkikk etter en hylle til gangen der jeg kan henge opp klær i en stang. Noe sånt altså, med matchende sko- hylle. Finner bare de med knagger, noe jeg. Et godt alternativ til garderobeskap, kan være kjøkkenskap som fås i flere høyder og dybder.


Det gjør det lettere å finne en løsning som passer til akkurat ditt behov. Du kan komme langt med en fin gang. Jimmy fant den store kjærligheten takket være sin gang ! En lang hylle i sittehøyde med puter på og kurver under fungerer like bra. En vegghengt hylle er det perfekte valget til mindre rom, da den minimalistiske fasongen frigir plass til andre innredningselementer.


Designet er elegant og luftig, og derfor er vegghyllen også en perfekt partner til for eksempel en blomsterbukett i en pen vase eller et bilde av en person du er glad i. Derfor er gangen , eller entreen, et rom som ikke bør oversees. Gangen er det første rommet du møter når du kommer hjem. Og det er her gjestenes opplevelse av hjemmet ditt blir formet. Selv om gangen ikke er et oppholdsrom, slik som stuen eller kjøkkenet, er det derfor mye å vinne på å få til en god gang. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker.


I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen.

En god oppbevaringsplass til skoene er alfa og omega for at du skal få en ryddig og fin entré. Planlegg før du kjøper Det er smart å ikke gjøre impulskjøp, men planlegge litt for å finne de beste oppbevaringsmøblene til entreen. Det ideelle er å skreddersy en oppbevaringsløsning som passer akkurat dine behov.


En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen. Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt! Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Oppbevaring til lave priser.


Oppdag moderne møbler til gangen fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. Hvitt møbel med tre kurver med hvitt stoff til luer, skjerf etc. Den har stått i gangen. Kanskje noen riper på topplaten, men ikke noen synlige skader.


Hvordan lage en hylle for sko i en stilig gang. Hjemmelagde hyller til gangen - dette er en utmerket mulighet til ikke å forstyrre stilen på korridoren. La oss se, i hvilken design er det nødvendig å lage tilbehør, slik at de lett kan inngås i den eksisterende situasjonen. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller , men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg.


Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto. Spesial laget kontor innredning i bjerk. Bokhylle tilpasset for å ha tv i. Hylle laget til gang.


Skrivebord med nattbord. Kommode tilpasset for å passe inn i smal gang. Hjørneskap i eik olja. Seng med skuffer under, tilpasset rommet for full utnyttelse av rommet. Skap og hyller i enden av senga.


Hemmelig rom i hode enden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg