torsdag 30. november 2017

Himmelseng barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.

Her finner du alt til barnerommet: barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, oppbevaring, barneromsinnredning og mye mer, alt sammen fra gode merker! Et barnerom er ikke et hvilket som helst rom i hjemmet. Her skal den lille tilbringe mye ti og det er derfor viktig at man gjør det litt koselig der inne, med ulike typer barnevennlige møbler, tekstiler med fine mønstre og farger, kosedyr og så videre. Stort utvalg av interiør til barnerommet. Småmøbler, dukkemøbler, kroker, knagger, kleshengere og gulvteppen i glade farger og morsom design.


Lag et morsomt og hyggelig sengemiljø ved å henge himmelen over sengen, eller hva med å plassere den over en lenestol i stuen? Metalbøylen i toppen gjør det enkelt å feste en uro på innsiden.

Laget i 1 bomull i nydelig retro farge som glir perfekt inn i ethvert barnerom ! Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnets rom er barnet selv! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene. Innrede et barnerom ? Kid har gardiner, dyner, sengetøy med mer. Alt du trenger for å skape det perfekte barnerommet.


Bestill fra vår nettbutikk i dag! Hos oss er det heldigvis fort gjort å finne gardiner til barnerom der de små vokser til. Vi har flotte gardiner for både gutter og jenter i alle aldre. Med produkter til rimelig pris og av god kvalitet samt fri frakt for kjøp over kr.


Hoppekids, Bopita og mange fler. Rose Dream himmelseng 70x1er en nydelig barneseng for kresne prinsesser. Himmelsengen er nydelig designet med flotte roser.


Med på kjøpet av denne sengen medfølger også gardinen som gjør sengen elegant å se på. Så her ligger det an til å gjøre en liten prinsesses drøm til virkelighet.

En koselig himmelseng er et ”must” når man vil skape et drømmebarnerom. Babyer og små barn er svært sensitive og mange er spesielt utsatt for skadelige stoffer og forurensning, selv i små mengder. Barnerom og inneklima – gi barnet en god start. Det er lett å utvikle allergier og astma. Foreldre har derfor et stort ansvar når barnerom og bolig skal innredes.


Brimnes heter sengen og er helt lik Aleksander sin. Ikea selger denne, og jeg elsker skuffene under som kommer veldig godt med på et barnerom. Kjøp den neste sengen din hos Bedre Nætter. Vi setter deg og dine behov i sentrum - fordi bedre søvn gir bedre dager. Velkommen til Babyshop.


En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en. Nordmenn bruker mye tid og penger på å pusse opp barnerommene. Og det er ikke så rart, det er vel få rom vi tør å utfolde oss like mye som på et barnerom ? Her er det lov med farger og morsomme løsninger, og det er ikke så farlig om ikke alt matcher.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg