fredag 10. november 2017

Interiørtips kjøkken

Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov og ønsker. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.

Mia Brix og samboeren Anders fant en smart løsning da de manglet spisebord på sitt freshe, nyoppussede kjøkken : – Vi lette etter et spisebord som kunne erstatte vårt gamle fra Ikea, men alt vi fant var enten for dyrt eller i feil stil. Så kom vi over en gammel dør med sparkemerker og slitasje – likevel elsket jeg den. Kunst skaper atmosfære på kjøkkenet.


Dette lyse og harmoniske kjøkkenet gir også en god stuefølelse – noe som var viktig for familien som bor her. Har du mulighet til å planlegge en mykere sitteplass på kjøkkenet i form av en benk med puter eller en god lenestol, så gjør det. Da blir kjøkkenet et sted for avslapning og hygge også, ikke bare jobb.


Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet. Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde.

Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Spre varme, sjarm og personlighet i hjemmet med en klassisk kjøkkeninnredning. Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken. Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i. De fleste man hører om blir utbrent på jobb. Etter lang tid med utfordringer på jobb og privat, så føler jeg på at jeg er utbrent hjemme.


Vi som jobber i Herjedalskjøkken er dedikerte kjøkkeneksperter og dyktige håndverkere som alle brenner for å fornye kjøkkenet ditt. Vi hjelper deg med alle valgene til ditt nye kjøkken over en kopp kaffe. Deretter kommer en av våre montører og monterer kjøkkenet på eksisterende skrog. Skap julemagi i hjemmet ditt med skinnende stjerner, overdådige dekorasjoner, lekre gaver, duftende gran, levende lys og glamorøst glitter.


Les også: Slik rengjør du kjøleskapet Slik får du bra trykk i springen Få en perfekt løsning på kjøkkenet På jakt etter gode interiørtips ? Kjøkken med moderne design, høy kvalitet og unik funksjonalitet Hos Fresh Interiør får du ditt personlige kjøkken , et kjøkken som er tilpasset deg og dine behov. Vi tegner ditt drømmekjøkken helt gratis. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Kjøkkenet er hjemmets hjerte, og det er gjerne rundt kjøkkenbordet at mye skjer. Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart. Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du ønsker deg. Interiørtips for en klassisk stil i stuen Det blir feil å si at den klassiske stilen appellerer til en viss aldersgruppe – alle kan finne sin versjon som samstemmer med egen personlighet.


Det nedtonede i formspråk og fargevalg gjør at de små detaljene kommer tydeligere frem enn i et interiør der sofaens rødfarge skriker mot de gule veggene, for å sette det på spissen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg