onsdag 8. november 2017

Kjøkken vitrineskap

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Oppbevaring til lave priser. Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov. Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet. Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Et organisert kjøkken er viktig for den helhetlige kjøkkenopplevelsen, og bidrar til et ryddigere og friksjonsfritt hverdagsliv.


Finn din innredningsløsning blant Sigdals sortiment.

Det betyr at kjøkkenbelysningen vår er med på å spare strøm og energi da de bruker mindre strøm enn glødepærer. Vår belysning til kjøkken varer også mye lenger enn glødepærer, faktisk ganger lenger. Men overskap er ikke bare praktisk og funksjonelt for mindre kjøkken. Overskap utnytter, akkurat som høyskap, ellers ubrukt plass og gjør det om til verdifull oppbevaringsplass – og du kan aldri ha for mye oppbevaringsplass på kjøkkenet.


Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.


Vi har også skap til annen oppbevaring som passer godt på stuen eller andre rom. De finnes i forskjellige størrelser og stiler sånn at du lett skal kunne finne det som passer deg, din stil og dine behov best. Her har vi samlet vårt utvalg av vitrineskap i ulike utførelser og forskjellige smaker.


Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Kommode opp til rabatt.


Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Overskap er derfor velegnet for mindre kjøkken , hvor det ikke er plass til mange underskap. Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører.


Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien.

Det vanligste er å plassere vitrineskapet i stuen eller på kjøkkenet , men du kan selvfølgelig plassere det i akkurat det rommet du ønsker. På soverommet kan den for eksempel brukes til bøker, sengetøy eller lignende. På badet kan et vitrineskap fylles med fine såpeflasker, håndklær og parfymeflasker. Gode materialer og et tidløst design gjør at innredningen holder år etter år.


Hvis du velger et vitrineskap med glassdører får skapet et lett uttrykk, og du kan vise frem dine vakre pynteting uten at de samler støv. Bohus har et stort utvalg av skap og vitrineskap. Et vitrineskap i tre gir en koselig stemning og varme til stuen, kjøkkenet eller entreen.


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem.


Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Vi vet kort sagt mye om kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg