onsdag 15. november 2017

Baderomslys over speil

Finn et som passer deg her. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Har du allerede eksisterende belysning eller mangler mulighet for spotter, så må du se på andre alternativer til belysning.

Da har vi for eksempel vegglamper, pendler, speilskap med lys, eller du kan montere et speil og en lampe over. Her kan også en plafond taklampe være et godt valg. Mulighetene er mange, og utvalget er stort. Du finner også baderomsbelysning som gir et konsentrert og sterkt lys der du ønsker det. Det er spesielt populært å montere baderomsarmatur ved speilet over vasken eller en taklampe for bad midt i badet for å lyse opp hele eller store deler av badet.


Alle våre baderomslamper er CE-merket og testet og godkjent for bruk på bad. Baderomslamper til montering over speil. Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys hvis du har en litt kraftig taklampe som gir god allmennbelysning.

På den måten får du god generell belysning på badet, samtidig som du har ekstra godt lys til barbering og sminking. Når du skal pusse opp badet, tenk lamper tidlig i prosessen så du får lampepunktene på rett sted. Det er vanskeligere å justere dette i etterkant her enn i andre rom fordi ledninger ikke skal ligge utenfor veggen. Har du et lite bad kan det være nok med ett punkt i taket, og lys over eller rundt speilen. STORT UTVALG: baderomsbelysning og baderomslamper.


Vi har baderomsbelysning til alle typer bruk. Alle produkter med 1 fornøyd garanti. Jeg ønsker i utgangspunktet at det skal være et stikk i armaturen.


Men svært få av disse har et vakkert utseende. Er det noen som har noen erfaringer med megaflis sin Trend Led speillampe? Lys opp både rom og speil.


Det er både praktisk og viktig med godt lys over speil på baderom. De fleste av oss bruker en del tid på badet foran speilet. Leveres med glasskupler og snorbryter som kan fjernes.


Hvis lampen avgir indirekte lys (lyset sendes nedover eller både nedover og oppover), bør den være like bred som speilet. Den bør i alle fall ikke være bredere.

Slik lyssettes speilet jevnt. Lamper som sender lyset ut i rommet kan være mindre. Naturligvis må du også ta hensyn til egen smak og hvilket design du ønsker. Speil og baderomsspeil med lys. Se vårt enorme utvalg nå!


Mange forskjellige speil til god pris. Hos oss finner du et bredt utvalg av speil til meget gode priser. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Den perfekte lampen for badet gir lys som er sterkt nok for at du skal kunne gjøre deg fin foran speilet og samtidig medvirke med herlig stemningsfull belysning. Lampene er også praktiske i forhold til sminking og barbering, da lyset ikke kaster skygge på ansiktet.


Stilren delikat hylle i høy kvalitet. Passer både i dusjen og ved badekaret, eller under speilet over vasken. Kan også brukes som mobilhylle ved toalettet.


Rammen er i messing med en delikat sort matt overflate. Hyllen er av solid frostet glass. Monteres med et skjult oppheng og skruer som medfølger. Størrelse 56x12xcm.


Hos oss er de fleste lys beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte dette som enkeltprodukter der det måtte passe. Sammen me lys har vi mye tilbehør til ditt baderom. Velg design og form etter eget smak. En må være klar over at belysningen i et baderom har krav til IP-grad etter hvilken sone lampen skal plasseres i. Sonene måles ut i fra våtsonene i rommet, noe som er nødvendig når det kommer til risiko forbundet med vanninntrenging. Hver morgen møter en gjerne seg selv halvvåken i speilet på et baderom.


Det er kanskje ikke så rart at vi bruker mer og mer tid og penger på å innrede til baderommet. Problemer med å velge eller behov for noen tips? Her bør man sørge for god fargegjengivelse og et så naturlig lys som mulig. Velg vegglamper med store og lysende flater for å redusere blending.


Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil , små speil , firkantede speil , runde speil , speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg