mandag 13. november 2017

Semsket skinn vedlikehold

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! I tillegg kan det være vanskelig å fjerne flekker fra semsket skinn. Har du først fått en flekk på lyse sko i semsket skinn , er du ute og kjører, sier Gundersen.


Ha med deg en børste i vesken slik at du kan ta møkka med en eneste gang. Får den tid til å sette seg, så sitter den.

Vedlikehold av Nubuck. Grundig innføring i stell av sko og støvler i Nubuck lær. Hvordan pleier jeg mine støvler riktig? Riktig stell og vedlikehold er viktig for at dine Alfa støvler skal holde seg tørre og pene over tid.


Ekte lær er som et ekstra hudlag, et naturlig råstoff som trenger pleie for å opprettholde kvaliteten. Pleie og vedlikehold av skinn. Skinn er et eksklusivt og varig materiale, brukt enten i bil, møbler, bekledning med mer.

Det er meget viktig for skinnets kvalitet og levetid at det får riktig vedlikehold. Vi har tiilgjengelig meget gode og trygge produkter , de samme som vi bruker profesjonelt for å holde skinn og lær i utmerket stand. Skrubb skinnet med en børste. Som et siste hjelpemiddel kan du dyppe en fuktig klut i eddik, og gni den over problemområdet.


Når du er ferdig, lar du skoen lufttørke. Semsket skinn og nubuck fjerner du flekker fra med en litt hardere spesialbørste. Etter rengjøring sprayer du med impregningsspray for å beskytte mot fukt og skitt. Det finnes også en egen type sjampo for å rengjøre slikt skinn. Manglende vedlikehold eller bruk av feil produkter til feil type skinn , er det som vanligvis ødelegger skinnet, sier Riebe.


SVETTE FRA HUDEN: Monica Bruksås, salgssjef ved Leather Master AS, forteller at skinnmøbler slites ut blant annet på grunn av fett og vette fra vår egen hud. I så fall er det impregneringsspray som brukes, det tørker igjen. Lammeskinn er ikke nødvendigvis semsket , det er måten skinnet er preparert på som avgjør hvordan du behandler det.


Jeg har ei jakke av lammenappa som jeg har satt inn med fett jevnlig, for eksempel, fordi glatt nappa har godt av den behandlingen. Får man flekker, kan børster eller viskelær mot semsket skinn brukes. Ofte kan det også hjelpe med en litt fuktig klut, om da skinnet er behandlet.

Potetmel er faktisk også noe man kan bruke om man får fettflekker på, det vil trekke fettet ut, men vær forsiktig. Skinnjakker lages av mange typer råvarer som alle har sine karakteristika. En kan enten benytte kjøttsiden av skinnet som blir et semsket skinn , eller en kan benytte narvsiden som blir et nappaskinn. Men alle sko trenger jevnlig vedlikehold for å opprettholde kvaliteten. Med bruk av pakken kan du trygt bevege deg i nordisk klima med sko i semsket skinn og nubuck.


Nubuck er mer slitesterkt og har lengre levertid enn semsket skinn , men krever også regelmessig og grundig vedlikehold og pleie. Kort sagt har Nubuck-skinnet en ekstremt høy grad av komfort og ser fantastisk ut, men det krever sitt for at overflaten bevares fin lengst mulig. Hvor ofte avhenger selvfølgelig av bruken. Gore-Tex membranet vil holde vann ute, selv om skoen i seg selv ikke er vanntett, men om vannet får gjennomtrekke skoen inn til membranet vil skoen bli svært tung, og vanskelig å tørke.


I dag er vi kjent for både skinn , ull, vanntett og annet yttertøy av høyeste kvalitet. Aleksander of Norway er Norges eldste varemerke innenfor skinnbekledning. Det er ikke uten grunn at favorittvesken stadig oftere er produsert i skinn. Skinn er nemlig et slitesterkt materiale som tåler enormt mye, og mange liker det bare bedre og bedre som årene går.


Litt slitasje gjør skinnet ekstra mykt og fargene enda flottere enn når skinnvesken er helt ny. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. En kan enten bruke kjøttsiden av skinnet som blir et semsket skinn , eller narvsiden som blir et nappaskinn.


Spaltlær puster bra, er lett i vekt og mykere. Semsket sko er ekstra utfordrende å holde pene på grunn av det ømfintlige materialet. Larsen fraråder å bruke semsket sko når det er vått ute, spesielt de i lyse farger. Vann er den største fienden til semsket skinn.


Hovedregelen for å holde semskede sko i god stand er forbehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg