tirsdag 14. november 2017

Male huset grått

Komplett penselsett i div størrelser og syntetisk bust. Reserver ditt Hotell i Male online. Nå males husene grå – over hele landet, i bygd og by.


Store hus og små hus , i alle stilarter og omgivelser. Tips når du skal male huset. Mal aldri midt i solsteken.

Maling som påføres en skikkelig varm vegg kan blære seg. I tillegg blir malingen tynnere når den blir varm. Du kan male i temperaturer over grader, men hold deg i skyggen. Store, helt hvite hus kan lett bli litt ruvende og kontrastfylte til omgivelsene.


En hvittone trenger ikke brekkes mye for at den plutselig føles mykere og mer omgjengelig. Uansett ser vi stadig at flere velger mørkere farger til huset i disse dager. Vurderer du grått som din nye husfarge?


Velg en husfarge som passer stilen og omgivelsene.

Det finnes en rekke gråfarger – varme, beige og kalde gråtoner. Finn din gråfarge til huset ! Flere har valgt en gråfarge på huset de siste årene og har vært veldig fornøyde med det. Skal du selge huset kan det være en klar fordel å velge en nøytral og populær farge på huset ditt.


Grått og hvitt er store favoritter blant boligkjøperne. Våre eiendomsmeglere kan merke stor forskjell i interessen på f. Uansett om du skal selge eller ikke, bør du male huset ditt utvendig med jevne mellomrom. Vi skal male huset vårt grått nå, vi har valgt fargen Larvikitt.


Vi velger eggehvit som staffasjefarge, og maler mur og staffasje i eggehvitt. Valget falt derfor på å male kjøkkenskapene i grått , sier Synnestvedt. Kunstneren ønsket så blanke skap som mulig.


Gråfargen fikk derfor glansgraden 70. Fargene må snakke sammen. De må fremheve hverandre, og gjøre hverandre levende. De som oppholder seg i et hus hver dag, får det bedre inne i seg om fargene harmonerer.


Når våren kommer og huset skal males , står naturen på det friskeste. Da er det lett å glemme at vi har flest måneder med hvit, vissen eller grå natur, og at fargen på huset skal se pen ut hele året og kle alle årstidene.

Innslag av grå hus skaper luft og fin variasjon til varme jordfarger på Røros. Mange grå hus sammen kan lett oppfattes som grått , trist og karakterløst. Mens ett og annet grått hus blant hus med andre kulører er fint, og skaper luft og variasjon i helheten, sier Mette L´orange arkitekt, billedkunstner og erfaren fargesetter. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus , mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone.


Er en gammel, lys, dus grønn- ligner litt på jotuns empire grønn, men ikke såå grå. Forside Eksteriør, tak og maling Male huset grønt! Mange har malt huset grått de siste årene.


Og med frodige, grønne omgivelser og blå himmel, gjerne omgitt av røde og gule hus , kan grå hus være riktig så elegant. Men husk at fargen på det grå huset vil med en gang fortone seg annerledes mot nakne trær, skitten snø og en grå himmel – og omgitt av tre andre grå hus. Great creative cement ideas with Bicycle tires - Innovation for your garden design - Diy flower pots - Duration: 10:05. Opplevelsen av omgivelsene gjør noe med oss.


Trivsel rett og slett! Hvis fargen har litt blått i seg vil den med ett virke blå i grått vær. Mange velger grått fordi det er en tidløs farge som tilpasser seg naturen rundt, den konkurrerer ikke med omgivelsene. Våre utvalgte grå favoritter er både kalde og varme toner, mørke som lyse.


Benken er kjøpt for lenge siden på Hilmers Hus , og vasken i stein er fra Anouska. Speilet har tidligere vært både turkis, brunt og grått , men er nå blitt malt med en grågrønn restefarge. Skittentøykurven er fra Uashmama. Matt, glatt, røft og mykt – miksen av ulike overflater på soverommet gjør uttrykket spennende.


På tide å male huset ? Grått , grått , grått. Ifølge fargedesignerne hos Jotun og Nordsjö går vi for dypere og mørkere nyanser, spesielt på moderne arkitektur. Det er ikke sikkert du trenger å male hele.


Silver Rocks er en ren gråfarge fra Nordsjös nye fargekart, Classic Grey Colours.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg