fredag 3. november 2017

Guttas blomster

Kjenner du noen som vil ha denne, eller vil du ha den selv? Eller i parkeringshuset rett over gata. Fredriksta Storgata 37. Proffe og kjekke medarbeidere som er. Men mest av alt skryt for et variert og godt tilbud mixet med nydelige blomsteroppsatser og arrangement i butikken.


Alltid bra service , nydelige blomster og har.

Iseveien Senter ligger på Borgenhaugen langs Iseveien. Firmaet disponerer dyktige dekoratører og har egen miljøvennlig budavdeling. Akersgata Blomster er en liten, trendy og supereffektiv blomsterforretning, sentralt plassert i hjertet av Oslo sentrum.


Vi leverer superraskt i Oslo 1. Meget godt utvalg i roser. Karl Rune fortalte om sin interesse og lidenskap for blomster og hage. Vi fikk gleden av å se hvordan Karl Rune lagde blomsterdekorasjoner, og han hadde også med seg noen planter han kunne anbefale. Antall ansatte i bedriften er 19.


Aksjekapitalen er på NOK 130.

Paal Johnsen (53) er daglig leder. Ilebys Blomster formidler glede, kjærlighet, sorg, savn, kreativitet, omteksomhet, takk og unnskyld via buketter, dekorasjoner, roser og arrangementer:). Vi har et stort utvalg av friske blomster til alle anledninger. Våre dyktige dekoratører lager buketter og dekorasjoner med stolthet og omsorg.


Vi garanterer at blomstene er av god kvalitet. Du kan bestille blomstene enkelt og raskt på nett og få det levert rett på døren. De kan tilby de nydeligste blomster til både bru brudgom, brudepiker, brudesvenner og forlover. Flotte og billige blomster. Guttas Blomster – – Bedømt 4. Gjør som Snikgjest og 12.


Julegrupper – en perfekt julegave Blomster er alltid en hyggelig gave å gi, enten det er som vertinnegave eller julegave. Har du ikke mulighet til å gi den bort. Si det med blomster ! Bestill buketter og blomsterdekorasjoner på nett og få det levert på døren. Levering i Norge og utlandet.


Se hele utvalget her. Vår visjon er å yte service, kombinert med at vi tilbyr produkter av høyeste kvalitet til hyggelige priser. Vi er lidenskapelig opptatt av vakre blomster.

Ta kontakt om du trenger en hverdagsbukett eller om du ønsker noe helt spesielt til en viktig anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg