onsdag 8. november 2017

Walk in closet inspirasjon

Garderober til rimelige priser! Vi sender over hele Norge. Sammenlign pris med oss! Walk in closet er blitt veldig populært.


Enten du bygger nytt hus eller pusser opp, vil et walk - in closet være en smart investering. Se bare på den utrolig fine løsningen hjemme hos Christina som bygde en flott garderobe på stramt budsjett med IKEA-skap.

Realiser walk -in-drømmen uansett størrelsen på rommet ditt. Vil du ha noen nyttige tips og litt inspirasjon til hvordan du planlegger den perfekte walk -in-garderoben? Med det fleksible Klikk-inn-systemet kan du skape den funksjonelle og lekre walk -in-garderoben du drømmer om, uansett hvor stort eller lite rommet er.


Ikke glem belysning i walk -in garderoben. Belysning er en veldig viktig del av et klesskap som gjør det mye enklere å se alle tingene dine. Velg én eller flere åpne garderobekombinasjoner på denne siden eller planlegg ditt helt eget walk - in-closet i PAX-planleggeren. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk -in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling.


Gleder meg til å få det på plass og ikke ha klærene spredt rundt i huset. Så er utfordringen: hvordan skal det se ut, mye å velge mellom.

I alle fall ikke hos Kvik! Vi mener at alle har rett til en kul og personlig garderobe. Så hvorfor ikke la oss hjelpe deg med å skreddersy ditt nye walk -in? Et walk in-closet er et helt rom som brukes som et klesskap. Et helt rom kun for garderoben, godt organisert i hyller og skap.


Det er en drøm man tenker ikke er oppnåelig, men fortvil ikke, det finnes nemlig flere måter å lage et walk in closet på. Mulighetene er mange når du skal innrede et walk - in-closet eller en skyvedørsgarderobe. I inspirasjonsfasen kan det hjelpe å se bilder av hvordan andre har løst innredningen. De beste bildene kan du samle i et moodboar som gir en retning du kan gå etter. Få inspirasjon i garderobegalleriet.


Uansett om du har plass til et stort eller et lite walk - in-closet , vil et organisert oppbevaringsrom til klær, sko og tilbehør gi deg en følelse av luksus. Hos HTH finner du skyvedører og garderobeinnredning som kan skreddersys til din walk -in-garderobe. Et walk - in-closet med skyvedører er innbegrepet av luksus.


Direkte oversatt fra engelsk betyr walk - in-closet ”et skap du kan gå inn i”, og med ditt eget walk - in-closet går du automatisk inn i drømmen om det beste innen garderober. Og selv om et walk -in naturlig nok koster mer enn et par nye klesskap, trenger du ikke tømme boligkontoen når prosjektet skal realiseres. Du kan ha en liten bolig, men du trenger ikke å si farvel til drømmen om et walk - in closet. Du kan enkelt etablere et walk - in closet i et lite rom, bare tenk kreativt og bruke vår walk in closet inspirasjon.


For eksempel, ved hjelp av en skillevegg eller skyvedør, kan du opprette et walk - in closet på soverommet ditt.

Dersom du ønsker enkelte fronter for å beskytte eller skjerme for noen av plaggene i din åpne walk in garderobe, har Sigdal mange muligheter enten du liker det moderne, det retro-inspirerte, det lune eller det litt mer sprelske. Inspirasjon fra kjøkken og bad. Vi har snakket lenge om å pusse opp klesrommet til et skikkelig walk in closet … Å jeg har lett etter inspirasjon og har hatt lyst på litt hjemmelagde løsninger, men kjæresten har vært mer på ferdig fra ikea.


Nå får jeg masse inspirasjon fra deg, tusen takk for at du deler ditt fantastiske hjem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg