tirsdag 14. november 2017

Bloomingville pledd

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Bloomingville - Best pris i Norge! Dermed vil du med garanti finne noe som passer inn i ditt hjem og din innredning. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Gi meg beskjed når varen er på lager. Bli den første som omtaler dette produktet.

Et nydelig pledd i bruntoner i størrelse 1x 1cm. Et fint tilskudd til sofaen! Retur rett innenfor dager. Bli først med å motta dette produkt.


Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design. Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine. Variert produkt-lineup.


Nordisk Design på sitt beste. Finn laveste nettpris her. Sammenlign pris på pledd. Se beste pris fra over 5butikker.


Velg blant mengder av herlige pledd og tepper i ulike modeller, farger og mønster. Shop online hos Ellos. Brukes like gjerne som sengeteppe som et kosepledd i sofaen.


Mål: 1x 80cm Materiale: 1. Fremstilt i bomull, polyester, viskose Maskinvask, grader Str 1x 1cm.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Enkel og billig handel på Cellbes. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Det er produsert i ull og har et fint grafisk sikk-sakk mønster i en moderne fargeskala. Det grafiske mønsteret skaper en stilren touch i stuen og fargene kan enkelt kombineres med annen innredning. En fingerformet åpning foran gjør at den lille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg