tirsdag 21. november 2017

Markisemannen vs kjells markiser

Sjekk ut bransjens største utvalg. Bestill gratis befaring enkelt her! Markiser i høy kvalitet! Over år med fornøyde kunder. Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over av vår omsetning. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Stort sett samme utstyr ser det ut til.


Tror de fleste har samme dukleverandør. Naboen min bestilte markise i vår fra Rex, de har ikke klaget på den. De koplet også opp markisen mot Velux vinduer og gardiner slik samme fjernkontroll kan brukes til både markise, gardiner og takvinduer. Og da med piktogrammer så det er lett å bruke. Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad.


Bør være noe som er litt solid ift vær og vind. Screens er et godt alternativ til utvendige persienner og markiser. Noen som har noen erfaringer eller andre jeg bør sjekke ut. Kjells markiser har man jo hørt om i alle år. Var i samme situasjon nettopp, skulle gjerne kjøpt billig- markiser på bauhaus e. Endte opp med markiser fra markisemannen.


Det jeg i alle fall har lært - kjøp markiser om vinteren og varmepumpe om sommeren. De som driver med markiser driver gjerne med varmepumper også. Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima. Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn.


Norges største på solskjerming, se produkter her. Pergola er en type markise som har føringsprofiler med fastmonterte ben i bakken. Denne konstruksjonen er svært stabil og gjør at den tåler mer vind enn en. Dyrt ble det, men det visste jeg på forhånd.


Hadde en hyggelig og dyktig mann på befaring. Han stilte detaljerte spørsmål om hvordan vi ønsket markisene, for å være sikker på at vi fikk det som vi ville. Så fikk tilbud i posten som ble akseptert. Cappano er et prisgunstig pergolasystem. Hva slags stil har huset ditt?


Er det gammelt, klassisk med rutete vinduer eller moderne med store vindusflater? Våre dyktige konsulenter sørger for at du får presentert et bredt spekter av muligheter og tilvalg slik at din uteplass best mulig ivaretas. Disse to leverer års garanti. Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet.


Vi kommer på gratis befaring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg