torsdag 16. november 2017

Teppe house doctor

House Doctor Teppe - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter. Produktene er designet og utviklet i Danmark og produksjon er gjort med respekt for miljøet. Det inka-inspirerte mønsteret er trykket for hån og det gjør hvert teppe unikt!


Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart. Tepper skaper en koselig og avslappende atmosfære til innredningen.

Svært god dekorasjon vil hjelpe til, følelser det beboere og en lykkeligere person. Hvilket passer ditt hjem best. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør.


Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem. Teppet finnes tilgjengelig i flere størrelser. De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Stort utvalg av dameklær for alle.


Kjente merkevarer til gode priser. Alt på lager i vår butikk på Bryn. Uansett pasientens tilstand har vi det som skal til for at skape en unik og personlig stil i innretningen av hjemmet. Våres stil er provoserende, personlig og ikke alt for. Passer fint som gulvteppe ved sengekanten, i gangen eller stuen.


Kan også brukes som veggpynt eller som en fin løper på spisebordet. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Svart, Grå, Polyester,.


I en gang, under et spisebord eller i stuen blir det et umiddelbart blikkfang som du kommer til å elske.

Pent brukt teppe fra house doctor. Prøv FINN levert, fra kr 75.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg