mandag 6. november 2017

Rammer og passepartout

Sammenlign pris med oss! Våre passepartouts er av høy kvalitet, syrefrie og finnes i ulike farger og størrelser. Passepartout til rammer og posters. Vi har lysegrå, hvite og svarte passepartouts , alle med hvit kjerne.


De hvite er kritthvite og alle fargene finnes til rammer i størrelse 21x3 30x4 40x5 50x7 61xog 70x100cm.

Kombiner plakatene og rammene dine slik at de matcher både hverandre og resten av interiøret, eller velg en helt annen stil på rammen for å bryte opp og skape fine kontraster. For ekstra stilpoeng kan du kjøpe en passepartout som både fremhever motivet og beskytter plakaten din. Bla gjennom våre elegante, stilige hvite passepartouts.


Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig.


Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Med en for tynn passepartout kan bildet se inneklemt ut, så bytt heller til en litt større ramme om den blir for tynn.

Er det en mindre ramme du vil ha passepartout til, så kan det derimot passe at kanten er lite tynnare en cm. Rammer og album Kategori. Eksklusive rammer (88). Kjøp bilderammer her til innramming. Stort utvalg fotorammer.


Mange størrelser i både rammer og passepartout. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. Vi kan også spesialskjære passepartout til din ramme eller ditt bilde.


Da har du kommet til rett sted – vi har et stort utvalg å velge fra. Disse rammene passer til alle typer motiv, men spesielt flott blir det hvis du bruker en ramme med passepartout på de aller fineste bildene dine. Vårt hvite passepartout har en lett off white-farge. Har du valgt en særegen ramme kan det fungere godt å bruke et passepartout , slik at bildet fortsatt får oppmerksomheten den fortjener.


Et passepartout gjør også til at bildet virker større enn det er.

De tøffe printene og fotokunsten som er så populære for tiden får et mer moderne uttrytkk når du dropper passepartout og heller går for en smal ramme. Husk også at det finnes mange forskjellige rammer. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


BLID 30xhar tre hvite passepartouter med bildeåpning 20x2 18xog 15xcm. Dette er med på å fremheve bildet og gir et mer ekslusivt uttrykk. Når du skal velge passepartout er det to mål å ta høyde for, yttermål eller passepartoutstørrelse og innermål eller lysåpning. Til dine forstørrelser tilbyr vi to elegante trerammer i ayous eller rødgran. Du kan velge mellom den rustikke modellen ”Home” eller den mer moderne ”Style”.


Treet er syrebehandlet og lakkert. Med flotte fargemuligheter og fire forskjellige storformater kan du designe rammer til dine bilder fullstendig etter dine egne ønsker. Vi henter og bringer dersom du ønsker det. Vi gir rabatt til aktive kunstnere på eget arbeid.


Du velger akkurat det du ønsker deg i rammer , passepartout og glass. Vi bruker kun syrefrie materialer. Vi har et udvalg af klassiske passepartout , der passer i de fleste hjem, og som vil tilføre ekstra elegance til dit motiv og din ramme. Vælg mellem farverne sort, hvid og off white.


Mange vælger sin passepartout i en hvid nuance for at sætte fuld fokus på motiv og farver i billedet. De begynner på 15x20cm og går opptil plakatstørrelse 50x70cm. Collager kan også bestilles på ekspress! Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Dette betyder at vi ikke yder dages returret på købte passepartout. Du kan her bestille løse passepartout hvis du selv har en ramme som du skal bruge til indramning af et motiv med passepartout.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg