torsdag 16. november 2017

Kommode baderom

Kjøp kommode baderom hos Trademax. Lave priser og et stort utvalg! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her.


Velg en kommode som passer både deg, klærne dine og den plassen du har.

Finn den perfekte oppbevaringsløsningen i vårt store utvalg kommoder. Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener. Kommodene våre matcher garderobeskapene våre og finnes i flere størrelser, slik at du kan bruke dem der du vil – som i en smal gang, der det passer fint med en høy kommode. Alle våre servantskap og kommoder har dessuten et smakfullt design som løfter hele stilen til ditt baderom. Trademax tilbyr store servantskap til en billig penge og med levering hjem til deg.


Så uansett om du har en enkel eller dobbel håndvask, om du leter etter en hvit eller svart kommode , finner du det du søker hos oss! Under kategorien oppbevaring tilbyr vi et stort utvalg av Praktiske kommoder til oppbevaring på baderommet. Baderom hos mestermøbler.

Foss er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i år. Er du på jakt etter en rimelig kommode med sjel, kan det lønne seg å se nærmere på vår salgsside.


Her legger vi jevnlig ut forskjellige kommoder, og andre møbler til svært gode priser. Salgsvarene er en god blanding av de nyeste modellene og fjorårets. Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser.


En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet. Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger. Hos oss finner du baderomsmøbler fra produsenter som Linn Ba Dansani, INR, Element og Foss Bad. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Fast pris - ingen overraskelser. I de andre kategoriene finner du bl.


La deg inspirere av vårt sortiment i kategorien baderom og finn baderomsinnredningen du drømmer om.

I vår egen fargebank har vi sterkt fokus på de vakre grå nyansene ‘Still Grey’ og ‘Slate Grey’, men du kan velge akkurat hvilken NCS-farge du vil til dine baderomsmøbler fra INR. Grå dusjglass gir et sobert utseende som forplanter seg i hele badet. Her finner du et fint utvalg av artikler man kanskje ikke tenkte på i første shoppingrunde, men som like fullt kan være greie å ha inne på baderommet.


Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan et høyskap være løsningen. Høyskap leveres til så å si alle våre møbelserier og kan i mange tilfeller innredes slik. En gammel høvelbenk har fått ny rolle som servantbenk på dette badet. Og et gammelt tinntrau som servant. Tenk utenfor boksen når du ser etter baderomsinnredning.


Kanskje er det en gammel kommode , et konsollbord eller en stol fra loppis som gjør akkurat ditt bad helt unikt. Vi hjelper deg med å planlegge drømmebadet ditt fra A til Å! Med hjertet for faget yter vi kvalitet i alle ledd for at du skal være i trygge hender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg