torsdag 30. november 2017

Grå beis inne

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY PUre Nature interiørbeis. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk.


Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.

Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. For deg som ønsker et grått uttrykk på hytten, er dette en svært harmonisk og god palett. Og plukker du opp en liten gul aksentfarge tar du med deg solen og energien inn i interiøret. Spesielt på vegger er det hovedsakelig beis som foretrekkes for innvendig panel, mens noen flere ønsker malte flater i tak. Trendene varierer og fargen Drivved har lenge vært veldig ettertraktet, men vi ser nå en dreining i retning av grått og litt mørkere kulører, spesielt når det gjelder beis.


Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven.

Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge. Ligger hytta i tilknytning til bebyggelse i kulturlandskapet, kan det være aktuelt å bruke stedsegen tekking - for eksempel takstein. Papptekking reflekterer mye av himmellyset og blir ofte for lys.


Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.


Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. En gulaktig grå tone. Denne fargen vil oppleves som klassisk og tidløs utendørs, – den vil ikke vippe verken blå eller rød.


Den er akkurat mørk nok til å skape fine kontraster til hvite detaljer som vinduer, dører og detaljer. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Fargeløs base er interiørbeis uten noe tilsatt fargepigment. Bland alt sammen (base og ferdig beis ) i en stor bøtte.

Jeg legger på ett fyldig strøk med beis i hele bordets lengde før jeg stryker ut med tørr pensel så det blir jevnt. På vegger i gang og soverom beiset jeg 2-bord om gangen før jeg stryker ut. I dag er det brun eller grå beis som gjelder.


Beis er veldig populært, først og fremst på veggene inne men også på kjøkkenet Det er en trend å pusse opp og gjøre endringer på det du allerede har. Det kan for eksempel være å beise veggene innvendig brune eller grå. Har et prosjekt hjemme som jeg holder på med. Nå er jeg kommet til bordplate som jeg har laget av planker som er satt sammen. Har kjøpt meg drivved beis her om dagen og har malt et strøk ikveld.


Trodde det skulle bli brunt. Skal ta to strøk med den. Men litt usikker nå, siden den er. Ellers er nok beis det mest aktuelle alternativet.


Vanntynnbar oljebeis, som både leveres av Jotun (Lady) og Tyrilin fra Scanox, skal være like enkle å jobbe med som lakkbeis, sier de fleste. Mulig vi velger lakkbeis i tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg