fredag 17. november 2017

Blindkjeller

Krypkjellere definerer vi som en risikokonstruksjon, og det er der vi oftest finner feil. Noe av huset mitt har blindkjeller , uten tilgang eller inspeksjonsluke (det er under en gammel del av huset). Ifm rehabilitering av 1. Blindkjelleren har 2-ventiler i den eneste ytterveggen (de andre veggene er mot kjelerrom).


Blindkjeller

Krypekjelleren er en sårbar konstruksjon, der det fort oppstår både sopp og råte. Den kan også være årsak til at du bruker unødig mye varme. Utgraving av blindkjeller. Det endte med en hel mengde småsalver.


Og veldig mye bæring. Dersom du har fuktproblemer i kjelleretasjen, er ofte det beste du kan gjøre å legge ny drenering. Svært forenklet betyr det at du må grave opp rundt. Etasjeantall i en bygning er summen av måleverdige plan som ligger over hverandre og som utgjør bygningens hoveddel og tilleggsdel.


Blindkjeller

Følgende plan medregnes likevel. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. En kjeller er ett eller flere plan i en bygning som enten er helt eller delvis under første etasje. Det kan defineres som husrom hvor størsteparten av eller hele. Løsning : EPS fuktsikring.


EPS-fuktsikring er en sertifisert og teknisk godkjent løsning som aktivt tørker dine fuktige kjellevegger og holder dem permanent tørre. Du er en del av Norges beredskap. Hensikten er å sette befolkningen i stand til å klare seg selv. Vi tørker og fuktsikrer all type mur og kjellere. Med vår spesialkunnskap innen fuktproblematikk og brede erfaring garanterer vi en tørrere kjeller!


Blindkjeller

Det er enkelt å støpe et fundament selv hvis du gjør som oss. Få hele byggeveiledningen her. Skal du støpe nytt kjellergulv?


Det finnes ulike måter å gjøre dette på, her får du innsikt i hvordan du skal gå fram når du skal støpe nytt. Når man etterisolerer etasjeskillere blir temperaturen i kjelleren lavere en før fordi mindre varme trenger gjennom bjelkelaget. Fakta om muggsopp fra IKTAS. Hva er muggsopp, og hvor finner vi den. Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen.


Etterisolering av gulvbjelkelag mot kjeller. I hus med høy kjeller er det som regel forholdsvis enkelt å isolere gulvet mot 1. Tilgang fra gang til blindkjeller via luke. Dagens bruk samsvarer ikke med byggegodkjente tegninger.


Nye vinduer og dør ut til liten terrasse. Skyvedør ut til stor terrasse. Innredet rom i kjeller som avviker fra de opprinnelige plantegningene. Tak over inngangsdør (hovedinngang). Du kan få penger tilbake hvis du installerer en akkumulatortank i din egen helårsbolig eller fritidsbolig i Norge.


Akkumulatortanken må ha vært kjøpt de siste 18. Slik legger du drenering som fungerer langt inn i neste århundre. De fleste av oss har ikke forutsetninger for å følge med når entreprenøren graver opp rundt.


Tre av fire byggskader skyldes fukt, og utett dampsperre kan være en av årsakene. Skadene blir ofte ikke synlige før 5-år etter at fuktsikring av vegg eller. Før var det relativt vanlig å bygge hus med krypkjeller. Dette var åpenbart en mye billigere måte å bygge på, ettersom en ikke trengte å fylle igjen tomrommet. Vi reparerer og sikrer mot fremtidige fuktproblemer.


De vanligste stedene på huset, hvor det er ekstra viktig å kontrollere for sopp og råte, er ifølge Norstein krypkjeller og blindkjeller. Det er de verste stedene fordi der er man ofte ikke inni. Og så bør man alltid sjekke loftet, da lekkasjer fra taket kan gi store og stygge råteskader, sier Norstein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg