torsdag 12. mars 2015

Bilder vegg

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Finn Store Bilder På Veggen.


Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer.

Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print. Kule moderne bilder til stueveggen.


Se flere inspirende bilder fra våre kunder her. Vi har et variert utvalg spennende bilder til veggen din, i en 1 norsk nettbutikk med veggbilder fra norske fotografer. Bildet spesialtrykkes for deg av erfarne fagfolk, i Norge, og sendes fraktfritt.


Gjør dine egne bilder til flotte veggbilder og ta vare på minnene i stua.

Få de flotte bildene dine trykket hos CEWE Japan Photo. Ta et bilde av veggen og lim inn det nye bildet (du kan høyreklikke og kopiere bildene på produktsiden), og så skalerer du størrelsen til ca riktig dimensjon. Heng bildene i øyedehøyde -og ikke for høyt.


Friluftsliv bilder Kjøp inspirerende bilder av mennesker i naturen, for alle som er glad i friluftsliv! Fotografier som inspirer til å komme seg ut og vekker de følelsene det gir å være ute i naturen – på fjellet, i skogen eller ved sjøen. Slik ser du hvilken dimensjon som gjør seg best på din vegg , og tapen fjernes lett uten å etterlate spor. Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen , og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg.


En hel vegg dekket av lerretsbilder Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv. Har du mange bilder som skal henges opp, velg gjerne ensfargede vegger. Sett bildene tett sammen, ikke la det være for stor avstand. Det kan være en fordel å gruppere bilder som har noe felles,enten det er rammer, fargeskala eller tema på motivet.


Det unike systemet for opphenging fra STAS gir deg virkelig noe spesielt: så snart bildeskinnen er installert trenger du aldri mer å borre hull i veggen ! Heng opp dine bilder , fotografier, plakater og rammer med hjelp av de forskjellige bildekrokene og bildehengerne fra STAS. De fleste av oss har vel opplevd å henge opp bilder , for så å tenke at vi egentlig ville hatt det lengre ne opp, eller til den ene siden. Dette kan unngås med enkle triks.


Skal man henge opp en komposisjon med bilder starter man først med å avgrense en del av gulvet som er like stort som veggplassen man skal bruke.

Last ned slående gratis bilder om Vegg. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


Pynt opp hjemme med noen av våre mange fargerike, ferdig innrammede malerier. Maleriene er laget for å være flotte stilinnslag i alle typer rom, og siden de er ferdig innrammet, gjør de livet mye lettere for deg. Et maleri på veggen kan være med på å skape en stemning som preger hele rommet. Skap dine egne kunstverk med smartphotos fantastiske produkter.


Med ditt foto på lerret får du et personlig kunstverk på veggen. Med foto på laminert poster får du en fantastisk forstørrelse av bildet ditt pp en hard alu plate. Med fotocollage kan du selv mikse og matche blant bildene dine og sette dem sammen til en collage. Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder. Velg blant flere hundre motiver og designere, eller trykk ditt eget motiv.


Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen , hvor du kan lage ett bilde , en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser.


Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk. SKINNE: Her er et eksempel på skinneoppheng som du bruker til å henge opp bilder med. Med andre ord er det ingenting å vente med. Uansett hva du vil med dem, bør du bestille bilder hos fotoknudsen. Da vet du at kvaliteten blir som du vil ha den.


Sett av en kveld til å bestille bilder på nett og oppdag alt det vi kan gjøre for å gjøre blinkskuddet ditt til et vakkert bilde du kan henge på veggen og vise til alle du kjenner. Et nytt produkt fra 3M er Command-serien, som består av limputer med ganske spesielle egenskaper. De kommer i forskjellige formater, og for plakater og bilder kommer de i korte strimler med lim på begge sider, som festes rett på veggen for plakater, eller bak på bildet som så presses fast på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg