fredag 20. mars 2015

Maling hvit lin

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her.


Tradisjonell linolje-sinkhvitt maling som bygger på gamle, norske tradisjoner. Godkjent av bevaringsmyndigheter til bruk på eldre bevaringsverdige bygninger. Linoljemaling er tilsatt sopphindrene middel og veldig lavt innhold av løsemidler.


Fargen føles frisk, uten at den blir for klinisk hvit i uttrykket.

TILFØR FARGER : For å skape mer atmosfære og varme i et hvitt rom, er det lurt å tilføre farger. Jeg har falt for fargen hvit lin , men lurer på om den passer til et varmt eikegulv? Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul eller rød undertone når man har varme gule eikegulv.


Vil jeg kunne bruke Mohair til hvit lin eller bør jeg heller gå for Marrakesh? Vil klassisk hvit fungere på lister? Du kan velge mellom varmt og kaldt, grått og gult, eller kanskje den kalde, hvite nyansen brukket mot grå? I min jakt på den perfekte hvitfargen er jeg kommet over et helt hav av nyanser, men med god eksperthjelp har jeg endelig klart å begrense utvalget til tolv. Hva slags maling bør brukes for å oppnå.


Den hvite fargen gjør at du kan bruke mange andre farger når du innreder hjemmet. Det er fredens farge, og på slagmarken betyr det hvite flagget overgivelse. Gi huset et tradisjonelt utseende. Jotun har derfor lansert OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende maling som er utviklet spesielt for hvite hus.


Store og helt hvite hus kan lett bli litt for dominerende, siden hvitt er den fargen som gir størst kontrast til naturen rundt. Hvite hus bør være hvite. På fjellet, for eksempel, er hvitt et dårlig valg, sier hun. Likevel regnes hvitt som et relativt trygt valg, som gjør det enkelt å skape en klassisk stil som glir inn i de aller fleste miljøer. Her er klassisk hvit som igjen skal være på alle lister i taket, dørkarmer, dører og radiatorer.


Vi ville gått for washed linen på veggene bilbioteket eller antikkgrå blandet med hvit som vi fikk prøve på i dag (brystning i klassisk hvit er det også i dette rommet) dusty red ville vi hatt på stue nummer og warm blush på spisestue.

Generelt trenger vegg malt fra før strøk, umalt vegg strøk maling. Når du er ferdig skal du ha oppnådd en jevn glans. Har du ikke det, kan deler av veggen trenge mer maling , f. Veggene skal ikke sparkles utvendig. Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått. Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner.


Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit. Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg