onsdag 25. mars 2015

Beige maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. En dempet beige tone. Soothing Beige er flott til en rekke lysere hvite og beige toner.


Denne fargen er en utrolig vakker gråbeige farge og kan beskrives for dempet beige , stilren beige , sober gråbeige, varm Greyish eller hvorfor ikke Greyish beige. Kjært barn har mange navn pleier man å si. Beige fargen ga gangen en ny karakter hjemme hos Daniella, og nettopp gangen er rommet som trenger tøffe materialer.

Fargene er verken helt grå eller helt beige , men er perfekt harmoni midt i mellom. Disse nyansene har alle et dempet preg, altså en sorthet over seg. Det er nettopp denne vi opplever som det litt ”skitne” og lekre i fargen, samt at de har et relativt høyt innhold av rødt, noe som skaper denne lune følelsen fargene har.


Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth Larsen. Den supermatte overflaten gjør at fargen ikke blir så overveldende og prangende, særlig om du skal male et helt rom, mener Cecilie Molvær Jørgensen. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Beige Bruntoner skaper et lunt og godt bakteppe for interiøret.


Gir rom det er godt å oppholde seg i. TECforblir fleksibel i hele sin leveti er vibrasjons- og lyddempende, samt har god motstand mot kjemikalier, sopp og bakterier. Den er godt egnet for RADON-tetting, er meget vær- og aldringsbestandig, tåler UV-stråler og kan overmales med de fleste typer maling og lakk (se bruksanvisning). Eventyrlig Oppussing tar oss denne gangen med til Horgeseter, der hvite vegger byttes ut med beige vegger,.


Et sjøhus totalforandres med hvit helmatt maling ,. Vi har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilke farge, siden malingen er en 3-i-kvalitet og kan brukes på panel, slettvegg og lister.

En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling , men du vil ane treets struktur gjennom overflaten. Holdbarheten er lenger enn ved bruk av beis, men må overmales hyppigere enn ved bruk av høykvalitets malinger. En svakt gulaktig hvittone, hakket mindre gul enn Egghvit og Bomull.


Uttrykket blir hvitere, men den har fortsatt den lille gylne lunheten som skaper perfekt harmoni inntil varme, gylne farger og dempede beige toner. Letthet er en farge som står godt alene, men som også setter prikken over i-en i et lekkert interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg