tirsdag 17. mars 2015

Antigrafitti behandling

Spar penger på å være pro-aktiv mot graffiti og tagging. Det patenterede PSS er markedets mest effektivt anti-graffiti behandling. Det skyldes, at produktet danner en usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader. Når overfladen bliver udsat for graffiti-hærværk eller anden miljømæssig forurening, fjernes den beskyttende PSS hinde sammen med graffitien – ganske enkelt ved at spule med varmt vand.


Inneholder polysakkarider, nonionisk tensid og konserverings-middel i vannoppløsning. Virker også smuss- og vannavvisende. Ovennevnte forbruk er teoretisk og inkluderer ikke merforbruk p. Grafitti på behandlede overflater kan fjernes med varmt vann, evt.


Ved behandlingen påføres der er et tyndt sukkerlag tilsat aktive stoffer. Tunnel før behandling. Vi leverer altid en bedre kvalitet end det der er normalt i vores branche.


Fjerner flere lag med maling på en behandling. Med en diffusionsåben nano-forsegler kan du gardere dine mure mod vandalernes graffiti-hærgen. Med NanoCover kan drengestregerne nemlig skylles væk. Her finner du kontaktinformasjon for både administrasjon og kundeservice. Vores effektive antigraffitibehandling har vores kunder en stor.


Effektivt produkt til anti graffiti behandling af overflader. Danner en usynlig film, som gør at graffiti kan afvaskes med varmt vand. Tegning og bilde av Obstuct – et utemøbel til objeksikring.


Du kan ringe Sto og eventuelt Hey`di for å høre hva de sier. Du kan også undersøke om antigrafitti-behandling (som bl.a SVV bruker på betongen sin) kan gi den effekten du ønsker, uten at jeg vet hva den består av. PLS kan nå tilby utvendig rengjøring, graffiti fjerning og beskyttelse av alle typer av byggninger og materialer gjennom et samarbeid med RG Service AS.


Antigrafitti anvendes til behandling av sugende, ru og glatte overflater av. Ved graffiti på skurvognen, tilkaldes Karlsvognen. Abonnement dækker tilkald pr. Graffiti-hærværk bliver fjernet.


Det er nemmest at bestille NanoCover antigrafitti på nettet, hvor du finder det største udvalg. Det vil typisk også være på nettet, at du finder de billigste priser. Der er rig mulighed for at købe midler til antigrafiti- behandling på nettet, som ikke koster en formue. E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen.


Står du og har brug for en overfladebehandling? Vi har mere end års erfaring i overfladebehandling, og udfører behandling på overflader som træ, betonlasur, beton, natursten, træ, mursten og mange andre overflader. Antigraffiti 24-etterlater en usynlig film som hindrer maling og tusj å feste seg. Det skal benyttes motstandsdyktige materialer i bakkeplan, og da fortrinnsvis teglforblending, betong, leca o. Maler,Rengjøring,Taktekker,Vaktmester Ønsker tilbud på full rengjøring og behandling av Zanda garasje- og hustak. Grunnflate hus er ca.


Trondheim , Torsdag 02. Større mengder samles i beholder til behandling eller avhenting av spesialist. Det anbefales bruk av støvmaske, vernebriller og vernehansker for å unngå direkte kontakt med større mengder produkt.


Etter oppsamling kan resterende små mengder spyles bort i kloakk med rikelig mengder vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg