torsdag 12. mars 2015

Bildelerret

Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.


Alltid lave priser, kjøp uten konto!

Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Dine bilder på lerret. Utrolig flott på veggen! Topp kvalitet, rask levering og lav pris hos fotoknudsen. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet.


Har du et bilde du gjerne skulle hatt mer glede av? Bestill det på fotolerret og heng opp på veggen din.

Vi garanterer høy kvalitet og flott resultat! Vis frem ditt flotteste blinkskudd på fotolerret! Lerretsbilder, postere og collage med egne bilder og motiver på.


Bildelerret plasseres først inn i den svevende rammen og festes til den fra baksiden. Så tilskjæres den tett til lerretet for å være sikker. Vi har projektor i alle størrelser og prisklasser som dekker de fleste behov, både for kontoret eller hjemmekinoen. Norges største fotoutvalg! Finn alt du leter etter.


Klikk her for å vise relevante resultater. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Store og små lerretsbilder - uten synlig ramme. Uten synlig ramme er fokuset kun på bildet og det blir enklere å få bildet til å passe inn med resten av interiøret. Gratis levering og full returrett.


Bilder på lerret i den beste kvalitet. Oppgrader raskt interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer.

Det man behøver for å komme i gang. Ved større lerret setter man inn en midtstolpe (tverrtre) for å gjøre lerretet mer stabilt. Lag ditt eget fotolerretsbilde Hos Sumopix. Selv om slike eksempler ser helt fantastisk ut er realiteten at disse lerretene har ulemper i forhold til andre lerret. Det lønner seg å henge en absorbent på hver sidevegg, litt foran hver høyttaler.


Velg ditt favorittbilde å få det. Disse har samme effekt som gulvteppet som ligger foran, nemlig å redusere de første refleksjonene. Er du redd for at det skal bli stygt, kan det gjøres kreativt ved for eksempel å trekke et bildelerret med scenefilt (molton) og kanskje til og med ramme det inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg