tirsdag 10. mars 2015

Eiendomsmegler vest knarvik

Eiendomsmegler vest knarvik

Vi hjelper deg med kjøp og salg av bolig. Velg din personlige megler her! Våre meglere kjenner ditt nabolag. Bestill verdivurdering her! Dyktige og erfarne prosjektmeglere.


Eiendomsmegler vest knarvik

Skreddersydd strategi for ditt boligsalg. Våre lokalkjente meglere tar deg gjennom en trygg og effektiv prosess. Helt nye boliger med høy standard. Vår salgserfaring og nettverk er viktig.


Som ledende eiendomsmegler i Nordhordland har vi kontakt med kjøpere og selgere lokalt. Vi holder til i romslige lokaler i Knarvik senter, sammen med Sparebanken Vest. Vi har salgskontorer i Hordalan Rogalan Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Finn ditt nærmeste meglerkontor. Jeg er utdannet megler fra BI Bergen.


Jeg har jobbet med eiendomsmegling i ca. Oppdragstaker skal innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud formidles. Budforhøyelser skjer fortrinnsvis ved at man, etter samtale med megler, mottar en SMS fra megler.


Knarvik og Lindås har hatt fastlandsforbindelse siden midten av 90-tallet da Nordhordlandsbrua ble åpnet. Broen, som er Norges nest lengste, erstattet en av Norges mest trafikkerte fergestrekninger. Broutbyggingen har skapt en kraftig boom i eiendomsmarkedet i Knarvik , noe som gjør at folketallet har økt kraftig. Kontor - utvidet åpningstid for legitimering fra 04. Kontakt oss om du skal selge bolig!


Eiendomsmegler vest knarvik

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Cellbes elsker alle fasonger. Vest - Alltid mange varianter. Les mer om dine fordeler fra LOfavør her!


Vi har forhandlet frem avtaler med fokus på trygg og oversiktlig leveranse. Fra Bergen og Knarvik kjører man mot Melan over Flatøy. Rett etter broen fra Flatøy tar man til høyre. Følg veien mot Litlebergen Båtmarina og følg husnummerering.


Eiendomsmegler vest knarvik

KNARVIK - Eldre fritidsbolig som er påbegynt oppgradert - Stor naturtomt med sjønær beliggenhet - Arbeid gjenstår. Hundvin - Nyere tomannsbolig med nydelig utsikt, stor usjenert. Magnus og Stian Nilsen har meglet eiendom i Nordhordland siden årtusenskiftet og er våre eksperter på det lokale boligmarkedet – de vet hva som må fremheves for at du skal få den beste prisen for din eiendom.


Her kan du filtrere søket. Knarvik Senter, med kjempegode tilbod og kjekke aktivitetar for dei små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg