mandag 16. mars 2015

Fossland arkitekter

Flere av oppdragene er nasjonale. Nettside laget av Bulthuis. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Arkitektfosslan Drammen, Norway.


Kontoret har et vidt spekter av store og små oppdrag i. Christine har jobber oppført på profilen.

Vi driver med prosjekterings- og planleggingsoppdrag for både private og offentlige oppdragsgivere med hovedtyngde i Drammensregionen og nærliggende områder. Bli kjent med de fantastiske DARKerne her. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Antall ansatte i bedriften er 5. Aksjekapitalen er på NOK 200. Elin Fossland (60) er daglig leder.


Vis Kari Fosslands profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Kari har jobb oppført på profilen. The office, which is situated in.

Se hele profilen på LinkedIn og finn Karis. Legg inn anbud gratis hos oss! Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Jobb hos oss Vi er alltid på jakt etter kreative talenter og skarpe hjerner.


På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av. Rådgivende firmaer: Civitas, Ghilardi Hellsten arkitekter i samarbeid med Civitas har utarbeidet en stedsveileder RAKKESTAD Prosjektet “Energibygda” utforsker hvordan landbruket i framtiden kan bli en energileverandør, parallelt med utviklingen av et pilotanlegg som viser ulike løsninger for småskala energiproduksjon i from av solceller, solfangere og en minivindmølle. Vi utfører arkitektoppdrag som nybygg, tilbygg, hytter og næringsbygg. Lang erfaring med private og offentlige arkitekttjenester over hele landet. I tillegg til private hjem, har Elin designet interiørløsninger til blant annet Dr.


Holms Hotell på Geilo, Sør Arena i Kristiansan Oslo Fredssenter og Chat Noir i Oslo, som hun er i gang med. Stein Halvorsen arkitekter og Peab var også med i konkurransen, men ble evaluert til en tredjeplass. I merknaden fra arkitektkontoret kritiseres vinnerprosjektet for blant annet dårlige vrimleområder og trange, mørke korridorer.


Få en oversikt over arkitektene i Drammen, så du kan bli trygg på valget av arkitekt til ditt prosjekt. Finn dyktige arkitekter i Drammen og sammenlign pristilbud. Boligfiks har samlet de beste arkitektene i ditt område og hjelpe deg med å finne den rette bedriften for ditt prosjekt. Utforsk denne tavlen til merethjo på Pinterest: Fossland. Vår filosofi er fleksibilitet grunnlagt på oppdragsgivers ønsker og vår kunnskap.


Foretaket har registrerte ansatte. Eneboliger og rekkehus på Nedre Humlehaugen.

Risvollan helse- og velferdssenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg