tirsdag 24. mars 2015

Logo farger

På denne siden kan du laste ned logo og profilfarger. Logoen finnes i versjonene bokmål, nynorsk og engelsk. Den skal kun brukes i sort eller hvitt.


Vi bruker også en rekke tilleggsfarger, blant annet en grafittgrå som benyttes i litt større gra for eksempel som bakgrunn for å fremheve hovedfargene. Bravidas to hovedfarger er blågrønn og limegrønn.

Statens vegvesens logo kan benyttes i fargeutgave eller i strekversjon. Som hovedregel skal logo i fargeutgave benyttes. På publikasjoner, nettsider og i annen offentlig sammenheng skal logo alltid være i farger. Engelsk versjon av logo.


Last ned vår bestillingsapp for Android. For farge skriver du -75. Du må ha hvit bakgrunn.

Lag et element med den fargen du ønsker prosentandelen av. Sett lagets gjennomsiktighet til. Gi laget ditt fyll i lagpaletten. Nå kan du bruke pipetteverktøyet for å hente opp fargen. Valg av farge skal baseres på en gjennomtenkt vurdering av kontrasten mellom logo og bakgrunn.


Plassering mot bakgrunn. Svart logo brukes mot lys bakgrunn. Hvit logo brukes mot mørk bakgrunn. Logo i Avinor fiolett skal kun anvendes om bakgrunnen er helt hvit. Eller design din egen logo fra bunnen for å få noe helt unikt.


Våre dra og slipp-verktøy for logoer gjør at alle kan designe — og du kan også bruke dem til å lage grafikk for sosiale medier, nettgrafikk, visittkort og mer. Du vil bli overrasket over hvor enkelt du kan lage ditt eget design, uten hjelp fra en grafisk designer. Farvene påvirker oss mer enn vi tror. Med litt forståelse for bruken av, og hvordan vi påvirkes, kan vi faktisk bruke farvene aktivt til å skape energi i våre liv.


Logoen skal ikke endres, men brukes i den form og de farger som tilbys på denne websiden.

Det skal ikke legges til tekst eller bilde, med mindre dette er avtalt med Stiftelsen Miljøfyrtårn. Du kan enkelt lage din logo. Velg et symbol og skreddersy med tekst, farger og teksteffekter for at det skal passe perfekt til din bedrift. Farger : PMS 29 PMS 123. Det er ikke tillatt å bruke logoen uten det firkantede fargefeltet, eller å endre det interne størrelsesforholdet mellom tekst og fargefelt.


Logo skal alltid brukes med den hvite rammen når det ligger annen bakgrunnsfarge rundt. Turkis brukes i logo , som bakgrunnsfarge og gjennomgående i piktogrammer. Sort blir først og fremst brukt i logo og tekst og som kontur i grafiske elementer. Identiteten er basert på at hvert dyreslag har sin egen farge. Gris er blå, storfe gul, sau grønn og livdyr lilla.


I tillegg til spesialfargene skal identiteten baseres på Gildes hovedfarger rød og blå. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Disse tre fargene skal brukes som bakgrunnsfarger på heldekkende flater.


På mindre flater er det ett unntak og da kan fargen Eple også benyttes som bakgrunnsfarge. Mørk tavle skal som hovedregel erstatte sort i tekst. Der man likevel må benytte sort, skal den være. Utdanningsforbundets logo skal brukes i farger der minst tre farger er tilgjengelige. På trykk brukes den i tre farger som PMS eller i fire farger som CMYK.


Til skjermbruk skal den brukes i RGB. Roboto er Helsedirektoratets profilfont. Se side i profilveilederen for riktig bruk av profilfontene. Universell utforming. Alle trykksaker og webløsninger som publiseres av Helsedirektoratet skal være universelt utformet.


Vi har strykefrie navnelapper i farger , klistrelapper, navnestempel, id-bånd for barn og klistremerker. Gratis porto på alle varer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg