onsdag 18. mars 2015

Panel på kjøkken

Stort utvalg og rask levering. Kjøkken panelplater til bunnpressede priser. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering.


Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Smartpanel Kitchen gir kjøkkenet ditt et løft på rekordtid. Platene er tilpasset veggen mellom benk og overskap og monteres på eksisterende vegg eller stenderverk.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk.


Både behandlet og ubehandlet. Kjøp på nett eller i butikk.

Med kjøkkenpanel får du nytt kjøkken i en fei. Lim kjøkkenplatene rett utenpå flisene mellom underskapet og overskapet på kjøkkenet, og vips, så har du et flunkende nytt design på kjøkkenet. MDF- panel er plater som du enkelt kan montere på vegg og i tak.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad!


Forny kjøkkenet på noen timer med paneler spesialtilpasset området mellom benk og overskap. Tåler både direkte vannsprut og store temperatursvingninger. Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater.


Et enkelt og rimelig alternativ til flis. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. MDF panel fra Byggmax gir prosjektet ditt en pangstart!


Påføringen er enkel og resultatet blir vakkert. Spør oss gjerne for tips og råd. Utvalget av produkter er stort, og en kan velge i slette, hvite plater eller bor freste plater som ser ut som panel , eller plater med struktur som minner om puss.


Takpaneler og takbord lages i flere ulike materialer, vanlig er malt MDF med freste, rette spor eller folierte sponplater med slett eller strukturert overflate. Hos oss er alle velkomne.

Den røffe overflaten på Tindrepanelet komplimenterer den dype, intense fargen og lager et spennende uttrykk på veggen. Tindre er et panel du aldri blir lei av, men som tvert i mot trollbinder deg med sitt unike fargebilde. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Et parkettgulv er så mye mer enn bare noe å gå på. Gulvet danner, sammen med vegger og tak, rommets grunnfølelse.


Når du legger opp planen for hvordan du vil. Men med et sort kjøkken måtte vi sørge for at vegger, tak og gulv ble lyst nok for å reflektere lyset fra vinduene. Vi gjorde derfor følgende: Vegger. Alle lister ble fjernet rundt vinduer, dører og gulv for å stramme opp utseende.


Det ble brukt hjørneprofiler og sparkel for å få det listefritt rundt vinduer og dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg